Vinurile Villa Vinea au racorit petrecerile Vin’ la Mare! (galerie foto)

Vin la Mare - Toscana404_nA doua saptamana de evenimente Vin la Mare a fost dedicata vinurilor Villa Vinea a strans pe litoralul romanesc, inca o data, iubitori de vin si de distractie.

Publicitate
Casa Timis

Clientii celor trei localuri partenere ale proiectului, restaurantul Toscana (Constanta), Marttinez Beach (Mamaia Nord) si La Pescarie (Vama Veche), atat constanteni, cat si turisti aflati pe litoral, s-au bucurat de seri speciale cu vinuri bune, oferite spre degustare de hostesse superbe si povestite de MC-ul si somelierul Cosmin Tudoran, precum si de directorul general Villa Vinea, Marcel Farcas, prezent la evenimente. Muzica live de pian si voce si cea mixata de DJ-ii invitati special de Marttinnez Beach si La Pescarie a intretinut buna dispozitie a invitatilor.

Vinurile Villa Vinea prezentate in acesta saptamana au fost: Sauvignon Blanc Premium, Feteasca regala, Gewurztraminer Premium, Diamant Selection, Zweigelt Rose si Feteasca neagra Selection. Acestea au putut fi degustate si achizitionate, la preturi speciale, de catre clienti.

Publicitate

Seria evenimentelor Vin la Mare – Seri Toscane, Wine Sensations si Vin in Vama, va continua cu vinuri de la Cramele Recas, incepand cu data de 24 iulie.