VINVEST 2007 se pregateste de start

Dupa Paste, Timisoara va fi inundata de vin de buna calitate, orasul fiind gazda celei de-a patra editie a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice – VINVEST 2007. Evenimentul se va desfasura intre 18 si 19 aprilie in cadrul Salonului International de Vinuri Vinvest 2007, care isi va deschide protile publicului larg incepand cu 20 aprilie.

Publicitate
IWCB

Potrivit organizatorilor acestei manifestari, pe 3 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timisoara, va fi organizata o conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate mai multe date despre eveniment si participanti.

Salonul se adreseaza producatorilor de vin, de bauturi alcoolice, distribuitorilor acestora, producatorilor si distribuitorilor de accesorii, ambalaje, producatorilor si distribuitorilor de materii prime, materiale specifice pentru vin si bauturi alcoolice, producatorilor si distribuitorilor de echipamente si tehnologii pentru vin si bauturi alcoolice, materiale si tehnologii pentru constructii si amenajari crame, producatorilor de material saditor vita de vie, sau de produse chimice pentru viticultura. Locul de desfasurare al VINEVEST 2007 este Centrul Regional de Afaceri Timisoara, un complex de 5.500 mp, cu o sala expozitionala de 1.800 mp dotata si echipata la standarde europene, zece sali de conferinta, parcare cu o capacitate de 200 locuri, fast food si bar.

Publicitate