VINVEST 2009, editia a VI-a

Salonul International de Vinuri VINVEST 2009 isi deschide pentru a sasea oara portile, intre 10 si 12 aprilie, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara. Salonul va reuni 22 de producatori de vinuri, 7 distribuitori si 18 firme de accesorii.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Ca in fiecare an, vizitatorii au posibilitatea de a cumpara si degusta produse specifice romanesti, de cea mai buna calitate. Vizitarea Salonului se va face vineri si sambata intre orele 10.00 – 19.00, iar duminica intre orele 10.00 – 17.00.

De asemenea, VINVEST 2009 organizeaza si cu aceasta ocazie cea de a IV-a editie a Concursului National pentru cele mai bune vinuri si bauturi alcoolice. Pentru aceasta editie, participantii sunt: Rotherfield Properties Romania, Tenuta Odobesti, Agroindustriala Bucium, Fabber Prod, Domeniile Sahateni, Domeniul Coroanei Segarcea, Wine Princess, Alcovin, Vincon Vrancea, Vie Vin Vinju Mare, Deregan Grigore, Pivnita Teo, Domeniile Dealu Mare Urlati si La Vie.

Publicitate

Partenerii oficiali ai salonului sunt Ministerul Agriculturii, Cotnari si Jidvei.

Potrivit Directorului VINVEST, Lucia Pirvu, si la aceasta editie vor exista multe surprize atat pentru vizitatori, cat si pentru expozanti. Aceasta mai spune ca vor fi organizate mai multe tombole.

Tombola vizitatorului: – marele premiu oferit de Agentia de Turism Cardinal (www.cardinaltours.ro) va consta intr-un un sejur pentru doua persoane in Grecia, Insula Zakynthos, la Complex Merlis din statiunea Kalamaki.

De asemenea, va avea loc si o Tombola a profesionistului viticultor:
– premiul I – oferit de Lantec Industries prin Magazin Agricol – un filtru complet echipat Jolly 20 in valoare de 800 Euro.
– Premiul II – oferit de Valdo Invest, partener PIM LTD – Bulgaria – un vas de stocare vin din inox cu o capacitate de 100 litri.
– Premiul III – oferit de societatea Bevitech – un minifiltru cu placi.