VINVEST anunta noutati la a VIII-a editie

Cu doua saptamani inainte de deschidere, organizatorii celei de-a VIII-a editii a Salonului International de Vinuri VINVEST Timisoara vor organiza, in Bucuresti, o conferinta de presa in care vor prezenta toate detaliile evenimentului. Intalnirea cu presa va avea loc joi, 31 martie, la Restaurantul „La Nostalgia” – intr. Primo Nebiolo, nr. 2 – vizavi de Muzeul Satului sau de Federatia Romana de Atletism .

Publicitate
e-vinul.ro

Cea de-a VIII-a editie a Salonului VINVEST se va desfasura in perioada 15-17 aprilie la Centrul Regional de Afaceri Timisoara si isi propune realizarea unui cadru modern de stabilire a relatiilor indre producatori, distribuitori de vin si produse conexe si reprezentanti HoReCa, cash&carry, reatileri, magazine de specialitate si consumatori finali. Printre noutatile anuntate de organizatori se numara International Wine Brokerage Event, Expozitia Code2Wine, show-uri gastronomice, dar si un targ de produse traditionale. Accesul la eveniment este gratuit, insa vizitatorii se pot inregistra electonic si vor primi un badge de acces, care poate fi ridicat de la Punctul Info. Cei care vor folosi badge-ul de acces au sansa sa castige marele premiu, adica greutatea lor in vin.

6 thoughts on “VINVEST anunta noutati la a VIII-a editie

 1. Ca sa anunti maaaaarele vin STF de la Tohani, nu trebuia sa vina in Bucuresti. Este prima oara in viata mea cand aud ca se face o conferinta a unui targ intr-o carciumioara de maxim 25 de locuri la interior (e drept ca e cocheta, dar totusi …). Pai zilele vinul.ro este un eveniment de mare lux pe langa vinvest, ca si calitate a vinurilor prezentate dar si a locatiilor in care se desfasoara. Imi este sincer mila de organizatorii de la vinvest. Dar, probabil in Timisoara sunt multi amatori de vinuri virtuale si de utilaje de vinificatie, butoaie, dopuri si subtante chimice de tratarea viilor. Iar la Concurs, ia ghiciti cine ia marea medalie si tona de medalii de aur? STF cu siguranta ia ceva greu, si am pierdut sirul celui care trebuie sa ia marea medalie. Am impresia ca e randul Cotnariului sau Vinconului.

 2. Cristi, o sa-ti zic dupa eveniment 🙂
  Oricum anul trecut a fost mult mai bine de cat acum doi ani.
  Oricum, dupa VinCe…o sa-mi fie greu…

 3. Zoli, iti multumesc, dar nu merita efortul. Si sincer dupa VinCe, iti strici gustul rau de tot, cu maaarele, ineeeegalabilul si inviiiiiincibilul STF. Dar te poti drege la standul SERVE cu ceva bun si la Recas, poate si la Basilesti.Apoi retina iti va fi rasfatata de colectia impresionanta de butoaie, substante chimice, utilaje, dopuri si rezervoare de inox. Si, oricum, bucura-te, intrarea e mooooca. Acest lucru are doua aspecte. Unul bun, iti amortizezi o molecula din ce ai cheltuit pe intrarea la VinCe si unul prost, evident. Aspectul prost e ca te vei inghesui, si nu vei putea degusta de vizitatorii cu urmatoarea tipologie: trecuti de 40 de ani, prost imbracati, semialcoolici, care au venit sa bea un pahar moooooca. Nu cred ca iti doresti asa ceva. Dar eu iti doresc succes. Am fost anul trecut si acum doi ani. Ai dreptate, anul trecut a fost mai bine ca acum doi ani, dar anul asta este mai prost ca in 2010. Cred ca anul trecut o sa ramana cel mai bun al lor si o sa traiasca din aminterea a ce a fost.

 4. Da, e mare prostie ca e pe gratis, desi anul trecut cei 5 lei intrarea tot gratis se numeste.
  Ar trebui sa creasca calitatea, chiar daca creste si pretul intrarii. problema este ca grupul tinta nu este selectat cum trebuie 🙂
  Acum nu ma astept sa fie in hotel de 4stele (ca 5 nu avem la tm:) ) dar pana nu aduc un nume mare din lumea vinului nu o sa se imbunatateasca semnificativ, deorece cine vrea sa dea vin pe gratis grupului descris de tine? Nici vin prost, dar mai bun?
  Problema mare este ca organizatorii sunt Camera de comert si are aspect pur economic. Habar nu au ce-i vinul, sau daca au, cred ca e industrie.
  Eh, lunga discutie, dar facem noi ceva mai bun?

  oricum ma duc, sa vad cum e si vinul prost ca prea m-am obisnuit cu vinurile bune si mi-e teama ca nu o sa le apreciez cum trebuie 🙂

 5. Zoli iti doresc sa te bucuri doar de vinurile bune. De ce se intampla in continuare …. no further comment.

Comments are closed.