VINVEST se pregateste pentru a opta editie

Cea de-a opta editie a Salonului International de Vinuri Vinvest, eveniment ce se va desfasura in perioada 15-17 aprilie la Centrul Regionali de Afaceri din Timisoara, se va bucura de cateva modificari menite sa atraga la standurile expozantilor atat consumatorii, cat si specialistii, au precizat organizatorii Salonului intr-o conferinta de presa organizata la Bucuresti.

Publicitate
Excursii

Astfel, in afara de Concursul National de Vinuri si Bauturi Alcoolice, competitie ajunsa la editia a VI-a, in cadrul Salonului vor fi organizate mai multe show-uri gastronomice, organizate de Antonio Passarelli si Mircea Dinescu, tombole pentru vizitatori, precum si asocieri de vinuri cu preparate culinare realizate de membri ai Asociatiei Somelierilor din Romania si ai Federatiei Somelierilor din Romania. De asemenea, impreuna cu Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis, Vinvest va organiza un seminar intitulat International Wine Brokerage Event, manifestare menita sa faciliteze contactul dintre producatorii de vinuri si distribuitorii de servicii conexe, precum si o expozitie CODE2WINE, organizata impreuna cu Institutul Multimedia Romano Elvetian – spatiu ce va cuprinde vinuri si produse care contin coduri 2D.

Pentru acest an ne propunem promovarea produselor vitivinicole pe piata romaneasca dar si aplicarea celor mai potrivite mijloace pentru promovarea acestora in relatia producatori, importatori – reprezentanti HoReCa, reprezentanti cash&carry, profesionisti, cumparatori finali, etc.”, sustine Lucia Parvu, director Vinvest.

Publicitate

Pana acum la acest eveniment si-au anuntat participarea producatorii: Cotnari, Jidvei, Domeniile Viticole Tohani, Vincon Vrancea, SERVE Ceptura, Domeniile Vanju Mare, Crama lui Dinescu. Cramele Recas, Budureasca, Wine Princess, WineRo, Domeniile Samburesti, Senator Wine, Cramele Pancota, Domeniile Dealu Mare Urlati – Societatea de Promovare a Vinului, Crama Girboiu, Crama Basilescu, Domeniile Boieru, Vifrana, Vinex Murfatlar, Domain Marash – Bulgaria, Domeniile Nicoresti, Domeniile Anastasia si SCDVV Blaj.

Conform organizatorilor obiectivul principal al evenimentului este lansarea producatorilor, distribuitorilor si importatorilor de vin si servicii, in competitia pentru calitatea produselor si prezentarea acestora publicului vizitator, la preturi optime, in scopul valorificarii lor pe piata.

Salonul International de Vinuri Vinvest 2011 este organizat de compania Vinvest impreuna cu Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania si Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis.