Vrei o cariera reala intr-un domeniu dinamic si atractiv?

Ce cautam?

Publicitate

Tanar sau tanara cu aspect ingrijit, agreabil, cu aptitudini de comunicare si socializare si cu inclinatii spre vanzari (persoana automotivata, care nu lasa pe maine ce se poate face azi).

Fisa postului include prezentari si sampling-uri de vinuri in restaurante. Studiile legate de vin sau de industria ospitalitatii constituie un atu important, la fel si limba engleza sau permisul de conducere. Un plus si mai important il reprezinta atitudinea pozitiva, orientata spre rezultate, ca si o cultura generala solida.

Publicitate
Oprisor

people-drinking-wine

Ce oferim?
Oferim un stagiu de pregatire in domeniul vinurilor. Dupa o scurta perioada de proba, oferim un salariu de start atractiv – care poate creste foarte rapid, in functie de rezultatele muncii depuse.

Din oferta noastra mai face parte si un climat de munca profesionist si amical, precum si sprijinul in dezvoltarea unei CARIERE de viitor si de vizibilitate in domeniul comunicarii si vanzarii vinurilor.

CONTACT:
office@vinul.ro (trimiteti o scurta autoprezentare si un CV)

3 thoughts on “Vrei o cariera reala intr-un domeniu dinamic si atractiv?

  1. Sunt interesata si vreu sa candidez la postul pe care l-ati facut public. Cum trebuie sa procedez pentru a va trimite CVul si prezentarea mea.
    Astept raspunsul Dvs,
    Cu respect, Dorina Oros

Comments are closed.