Week-end la Pivnitele Rhein din Azuga

Se vor acorda 2 weekend-uri pe luna, de doua persoane!

Publicitate
Ravago

pivnite-rhein-azuga2

Concursul s-a incheiat.

Publicitate

Va multumim pentru participare.

A cincea intrebare:

Cate hectare de vie administreaza Grupul Halewood?

Raspunsul corect era: peste 400 hectare

Castigatorii sunt:

– Salgau Georgeta, Vaslui (user: salgeta)
– Nicu Craciun, Roman (user: nicucraciun)

– Claudia Serafimciuc, Focsani (user: claudia_lavinia74)

A patra intrebare:

In ce an a fost lansata gama Prahova Valley?

Raspunsul corect era: anul 2000

Castigatorii sunt:

– Alina Ciocianu, Bucuresti (user: Alina Ciocianu)
– Gheorghe Iatan (user: Gheorghe Iatan)

A treia intrebare:

La ce data a avut loc lansarea gamei de vin spumant Rhein Extra?

Raspunsul corect era: 13 aprilie 2006

Castigatorii sunt:

– Gheorghe Gradisteanu (user: Gheorghe Gradisteanu)
– Dumitru Stancu (user: DIRK)

A doua intrebare:

“Din ce an a inceput sa importe Halewood International vinuri din Romania? ”

Raspunsul corect era: anul 1987

Castigatorii sunt:

– Barbu Gabriela-Alina (user: flarsch30)

– Monica Jitariuc (user: ssanteria)

Prima intrebare:

“In ce an au fost construite Pivnitele Rhein?”

Raspunsul corect era: anul 1892

Castigatorii sunt:

– Calin Ghise, 37 de ani, Oradea
– Georgescu Alina, 27 de ani, Bucuresti

Regulamentul concursului

Organizatorul acestui concurs este S.C. CRAMELE HALEWOOD S.A., Ploiesti, Str. Gageni, Nr. 92, Judet Prahova, Reg. Com. J29/ 56/ 1991, CUI R 1343309, IBAN: RO47 ABNA 3000 2641 0007 0315, Banca: AMRO BANK Ploiesti, Nr. tel: 212 318 559, Nr. fax: 212 311 232, Adresa mail: office@halewood.com.ro .

La acest concurs pot participa cetateni romani sau straini cu resedinta legala in Romania, in varsta de minimum 18 ani, si care sunt de acord cu prezentul Regulament de desfasurare.

Prin prezentul Concurs Organizatorul va acorda, prin tragere la sorti efectuata de un reprezentant al sau, un numar total de 24 premii, pe intreaga durata de desfasurare a Concursului. Vor participa la tragerea la sorti doar mesajele cu raspuns corect trimise de catre participanti PE FORUMUL VINUL.ro IN SECTIUNEA DEDICATA CONCURSULUI.
Castigatorii vor fi anuntati prin publicarea numelui de utilizator declarat la inscrierea in concurs, in data de 30 ale fiecarei luni, urmand ca acestia sa contacteze apoi Organizatorul prezentului concurs, la datele de contact de mai sus, intr-un termen de 72 de ore de la publicare.
Organizatorul nu isi asuma niciun fel de responsabilitate de a depune diligente pentru contactarea castigatorilor, aceasta fiind exclusiv obligatia participantilor declarati castigatori, si numai in termenul limita stabilit mai sus. Ne-contactarea Organizatorului de catre un participant declarat castigator in termenul-limita precizat mai sus atrage dupa sine anularea premiului, fara vreo alta obligatie, de orice fel, din partea Organizatorului.

Premiile vor fi acordate lunar (cate 2 in fiecare luna) si fiecare premiu acordat consta intr-un pachet de servicii turistice continand:
– cazare pentru 2 persoane (castigatorul desemnat prin tragere la sorti si inca o persoana, la alegerea acestuia), pentru o perioada de 2 nopti consecutive, in spatiile special amenajate pentru turism la Pivnitele Rhein Azuga;
– mic dejun pe durata perioadei acordate ca premiu;
– un tur de prezentare a Cramei;
– o degustare de spumante produse de catre SC Halewood Romania SA (numai pentru persoanele adulte care insotesc pe castigatorul desemnat – 18 ani impliniti).
Perioadele in care se acorda premiile vor fi stabilite de catre Organizator. In masura in care castigatorul unui premiu nu poate / nu doreste sa beneficieze de serviciile oferite ca premiu in perioada pusa la dispozitie, Organizatorul este eliberat de orice obligatie in acest sens.
Organizatorul se obliga sa acorde aceste premii, si nu contravaloarea lor in bani sau altfel de produse si servicii.
Odata cu introducerea datelor de contact in zona special dedicata concursului de pe acest site, participantii se declara de acord cu prezentul Regulament si accepta sa primeasca, la adresa de e-mail furnizata, comunicari din partea acestui site sau a Organizatorului prezentului concurs.
Adresa de e-mail nu va fi furnizata unor terte persoane, organisme sau institutii, fara acordul prealabil al detinatorului.
Din punct de vedere al Organizatorului prezentului concurs, detinatorul adresei de e-mail furnizate la inscriere este persoana care detine parola si poate face dovada ca dispune de datele necesare pentru utilizarea contului de e-mail declarat la inscrierea in concurs.
Organizatorul nu este responsabil in niciun fel fata de mai mult de 1 (un utilizator) pentru acelasi cont de e-mail si nu se obliga sa furnizeze premiile descrise mai sus decat pentru primul utilizator care contacteaza Organizatorul, indiferent de cate persoane ar putea cunoaste detaliile de utilizare ale contului de e-mail declarat la inscrierea in concurs.
Organizatorul prezentului Concurs isi rezerva dreptul de a opri desfasurarea acestuia si acordarea premiilor oricand pe parcursul perioadei de desfasurare, fara vreo notificare prealabila si fara a putea fi tras in vreun fel la raspundere pentru acest lucru.

Data: 14 Septembrie 2006

pivnite-rhein-azuga1

pivnite-rhein-azuga3