Weekend Corcova la Cafe Van Gogh

Pentru a profita la maximum de vremea frumoasa de afara, producatorii de la Corcova s-au hotarat sa organizeze in acest weekend o serie de evenimente dedicate vinului, in locatia deja consacrata de la Cafe Van Gogh. Degustarea principala va avea loc in seara de duminica, 14 noiembrie, intre orele 16 si 18, cand vor fi degustate comparativ vinuri de la Corcova, alaturi de vinuri din regiunea Saint Emillon, iar unul dintre proprietarii companiei, Serban Damboviceanu, va fi prezent pentru a raspunde intrebarilor invitatilor.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Pachetul pentru degustarea comparativa va costa 40 de lei si include o sticla de vin Corcova, apa, paine si branzeturi olandeze. De asemenea, participantii vo beneficia si de o oferta deosebita, „Corcova Special Box”, pentru doar 185 de lei – o cutie cu doua sticle de Chardonnay, doua de Cabernet Sauvignon /Merlot, un Rose si un Shiraz reserve 2009.

Peentru cei care nu pot participa la degustarea oficiala, toate vinurile pot fi degustate pe intreg parcursul weekend-ului, intr-un „pachet de degustare” care va costa 15 lei.

Publicitate