Wine Nights in Sankt Petersburg continua cu Crama Oprisor – joi, 18 iulie (galerie foto)

IMG_2174-2Serile de joi din Sankt Petersburg Pub (str. Gabroveni nr. 55 A) au devenit deja o obisnuinta pentru bucurestenii care nu au ajuns inca la mare si care simt nevoia sa se racoreasca intr-o atmosfera speciala, cu muzica live si vinuri bune. Respectand reteta editiilor anterioare, petrecerea Wine Nights in Sankt Petersburg Pub de pe 11 iulie s-a lasat cu multa distractie pana dimineata. Selectia de spumante Freixenet oferita de Heinrig Distribution a fost la mare cautare, iar cocktailurile cu vin au fost incendiate la propriu de catre barmanii din Sankt Petersburg Pub.

Publicitate
Vinarte

Trebuie sa recunoastem ca petrecerea nu ar fi fost la fel fara energia pe care au transmis-o ringului de dans cei cinci membri ai trupei Publika. Ionut Ruscior, Radu Hanes, Florin Giuglea, Robby G si Adrian Ciuplea au deschis seara in forta cu cateva piese de pe albumul „Unde esti”, ca mai apoi sa-i mentina pe dansatori in verva cu o serie de cover-uri bine alese. Printre cei aflati la petrecerea Wine Nights in Sankt Petersburg a fost si Florin Chilian, care nu a reusit sa reziste rugamintilor celor prezenti si a incantat publicul cu piesa „Zece”.

Petrecerile cu vin din Sankt Petersburg pub continua. Astfel, dupa o colaborare de succes cu Heinrig Distribution, un nou producator si importator de vinuri preia responsabilitatea de a umple paharele petrecaretilor timp de doua saptamani la Wine Nights in Sankt Petersburg Pub. Incepand cu editia din 18 iulie, Crama Oprisor va fi cea care va asigura selectia de vinuri cu care bucurestenii se vor distra la petrecerile de joi seara.

Publicitate
Casa Timis

Saptamana aceasta, Crama Oprisor va pune la dispozitie doua vinuri linistite din gama proprie si alte doua vinuri importate din Germania (unul linistit si un frizzante). Maiastru Feteasca Neagra Rose, Caloian Rhein Riesling, Black Tower Pink Bubly si Black Tower Moscato vor fi disponibile atat la sticla si la pahar, cat si in cocktailurile pregatite de barmanii de la Sankt Petersburg Pub. Atmosfera efervescenta de pe ringul de dans va fi intretinuta de trupa Dilema, cei care abordeaza intr-o varianta acustica, dar nu numai, aproape orice gen muzical.