Wine Nights in Sankt Petersburg cu Freixenet si Trupa Dilema – 27 iunie

Bafis_SP_68x48ucurestenii care nu au reusit sa plece in vacanta si sunt inca nevoiti sa suporte supliciile caldurii din capitala se vor putea racori alaturi de Vinul.Ro si Heinrig Distribution in fiecare joi, incepand cu 27 iunie, in Sankt Petersburg Pub, din Centrul Vechi (Str. Gabroveni 55A). Astfel, timp de trei saptamani, noptile albe din Sankt Petersburg Pub vor fi transformate in „Wine Nights by Vinul.Ro”.

Publicitate
Excursii

Startul petrecerii „Wine Nights” va fi dat pe 27 iunie, de la ora 21:00, cu o selectie de spumante Freixenet, disponibile atat la sticla, cat si la pahar. Pe afisul evenimentului se vor regasi Cordon Negro, Carta Nevada, Rosado Secco si Cordon Rosado Brut. Cei prezenti vor avea ocazia sa incerce si cocktailurile efervescente pe baza de Freixenet, special pregatite de barmanii de la Sankt Petersburg Pub pentru acest eveniment. Ritmul petrecerii va fi dat de Trupa Dilema, care abordeaza intr-o varianta acustica, si nu numai, aproape orice gen muzical.

Freixenet este brandul de cava numarul 1 in lume si este produs in una din cele mai vechi pivnite din inima Cataluniei, Spania. Obtinut prin metoda traditionala la sticla si maturat timp de 15 luni, Freixenet provine din cupaje de vinuri atent selectionate, care confera o prospetime si arome unice. Vinurile Freixenet sunt aduse in Romania de importatorul unic Heinrig Distribution.

Publicitate
Telna

Sankt Petersburg Pub este unul dintre cele mai cunoscute pub-uri bucurestene situat chiar in Centrul Vechi si este recunoscut pentru atmosfera vesela si calduroasa si petrecerile saptamanale cu diferite tematice si concerte live.

 

Rezervarile pot fi facute la 021 311 89 68 sau 0729 191 855.