“Wine Not” cu vinuri de la Crama Basilescu

feteasca-alba-ancenstral-basilescuLounge-ul Cafepedia a gazduit pe 17 iunie o “degustare de socializare” in care vedetele serii au fost vinurile produse la Crama Basilescu. Responsabil de initierea participantilor in secretele degustarii si tehnicile de baza de servire a vinului a fost somelierul Marian Timofti.

Publicitate
e-vinul.ro

Portofoliul prezentat publicului a cuprins Feteasca Alba – Ancestral 2009 (vinificata sec), Feteasca Alba – Ancestral 2008 (vinificata demisec), Sauvignon Blanc – Edition 2009 (sec) , Feteasca Neagra – Ancestral 2008, absolut exceptionala,  si Busuioaca de Bohotin – Authentique 2008 (demidulce).

4 thoughts on ““Wine Not” cu vinuri de la Crama Basilescu

  1. am fost si eu prezent la eveniment, foarte fain. Accesoriile pentru vin m-au fascinat, in special carafele si pompa de vacuumat de la Vacu Vin. Gustarea nu a fost pe masura asteptarilor, dar per total a fost Ok. Astept cu nerabdare evenimentele viitoare.

  2. Va multumim pentru prezenta la eveniment. Speram ca vinurile servite au fost la inaltimea asteptarilor d-voastra.
    Sper sa ne revedem si la alte evenimente, nu doar la cele organizate de firma noastra.

  3. Ca participant la acest eveniment, opinia mea este ca a fost o degustare reusita vinurile prezentate de Crama Bazilescu fiind foarte bune.. De asemenea accesoriile prezentate de Btc Glass Design sunt de top dar cred ca asezarea lor pentru expunere se putea face mai bine.
    Mi-ar face placere sa ne reintalnim si la alte asemenea evenimente.

  4. A fost un eveniment reusit cu un numar mare de participant, peste 80, din medii foarte variate: jurnalisti, manageri de resturante si magazine de profil, organizatori de evenimente dar si potentiali clienti. Gama variata de accesorii prezentata de BTC GLASS DESIGN ne demonstreaza grija profesionistilor in a oferi solutii indiferent de vinul ales, de tipul locatiei unde sunt servite. Astfel avem acum de unde alege carafe si decantoare, tirbusoane de la cele simple int-ro treapta pana la cele complicate tip rabbit, frapiere, aeratoare pentru vin, antipicuratoare.
    Prezentarea realizata de Dl Marian Timofti, unul din cei mai cunoscuti sommelieri, ne-a adus extreme de multe informatii legate de modul de asociere si servire a vinurilor cu mancarurile preferate.

Comments are closed.