“Wine o’clock” cu rose la Clock’s Pub lângă Centrul Vechi

O nouă locație se alătură inițiativelor de promovare a consumului de vin rose în vara aceasta, pentru a veni în întâmpinarea dorințelor unui segment tot mai numeros de consumatori. Astfel, în fiecare vineri, Clock’s Pub din Centrul Vechi (Strada Ion Ghica nr 3, chiar lângă Muzeul de Istorie al Bucureștiului) găzduiește un “Wine o’clock” cu vinuri la prețuri reduse, servite la sticlă și la pahar și însoțite de platouri cu gustări (emmentaler, prosciutto, cașacaval, măsline cu ardei și roșii uscate) oferite din partea casei la fiecare sticlă comandată.

Publicitate

Wine o Clock la Clocks

Seria evenimentelor a debutat în luna iunie, cu un vin românesc (Corcova Rose) și unul străin (Elodie Fruite) promovate la preț special de 12 lei / paharul sau 59 lei / sticla. „WIne o’clock”-ul de vinerea va avea loc toată vara.

Publicitate
Oprisor

Calitatea muzicii, nivelul decent al sonorizării și ambianța generală plăcută și prietenoasă sunt, potrivit managerului Clock’s Pub, alte elemente importante de atracție pentru consumatorii amatori de rose și de “timp de calitate” alături de prieteni. Rezervări pot fi făcute la telefonul 0723.205.959, evenimentele având loc în fiecare vineri de la orele 22.00.