Wine Party Cramele Recas la Good Point, Iasi – 10 iunie

Vineri, 10 iunie, incepand cu ora 19.00, la magazinul Good Point din Iasi, producatorul Cramele Recas isi va prezenta o parte din portofoliu in cadrul degustarii “Wine Party Recas”.

Publicitate
Excursii

Participantii la eveniment vor putea lua parte, potrivit organizatorilor, la doua tipuri de degustari. Prima este un “Workshop Wine Pairing”, in cadrul caruia vinul Cocos Chardonnay 2009 va fi asociat cu un platou cu branza si peste, iar Sole Merlot Rose 2010, cu un platou cu branza maturata si carne. In cea de-a doua parte a serii va fi organizata “Degustarea Premium Label”, vinul La Putere Feteasca Neagra 2009 fiind asociat cu un platou cald cu carne de vita.

Fiecare participant va primi o fisa cu descrierea celor 3 vinuri, putand sa le acorde note. Fisele de degustare pot fi introduse intr-o urna de unde va fi extras un castigator al unei sticle de La Putere Feteasca Neagra 2009.

Publicitate
IPPU

Pretul este de 75 de lei/persoana. Sunt disponibile 18 locuri, iar participarea trebuie confirmata prin email (goodpoint.store@gmail.com) sau telefon (0741-261.423).