Wine Speed Networking la Forumul Vinul.Ro – 12-14 aprilie, Hotel Marshal Garden (video)

Publicitate
e-vinul.ro

forumul-vinul.ro_-485x327Forumul Vinul.Ro, organizat in perioada 12-14 aprilie, la Marshal Garden Hotel din Bucuresti (Calea Dorobantilor 50b), va gazdui, pe langa conferintele dedicate vanzarilor de vinuri, si o sectiune speciala de Wine Speed Networking.

Aceasta sectiune separata este organizata de catre partenerii Forumului, Wine Syndicate, care au gandit acest interludiu ca o oportunitate de socializare profesionala si negociere directa intre producatorii de vinuri si ceilalti actori din piata vinului si industriile conexe. In cadrul Wine Speed Networking vor fi programate intalniri profesioniste rapide intre producatori si importatori de vinuri, pe de o parte, si furnizori de servicii si accesorii, buyeri de vin, reprezentanti ai lanturilor de retail si ai restaurantelor, distribuitori de vinuri si specialisti in marketing si design.

Publicitate
Siel

Accesul profesionistilor in spatiul dedicat evenimentului Wine Speed Networking se face numai pe baza de bilet achizitionat separat, costul acestuia fiind de 150 de Euro de persoana.

Cei interesati isi pot rezerva un loc la Wine Speed Networking trimitand un e-mail la poliana@vinul.ro.