Wine-Wine situation! Dr. Josef Schuller MW și Wine-in-Business la București

O reuniune ce nu trebuie ratată de iubitorii vinului (și nu numai) va avea loc în data de 29 mai 2015, la Hotel Crowne Plaza București, începând cu ora 18.00. “Vino să-i întâlnești pe “deschizătorii de vinuri” care au îndrăznit să guste dintr-o sticlă de succes. Este prima manifestare dintr-o serie de seminarii care-şi propune să promoveze educația în cultura vinului în contextul culturii corporatiste: vom transforma situațiile de tip “win-win” în situații de tip wine-wine”, așa descriu organizatorii “Wine-in-Business” unul dintre cele mai interesante evenimente despre vin plănuite în București. O întâlnire care va oferi o serie de perspective noi asupra unor afaceri de succes care au la bază licoarea din struguri și în care vinul este privit inclusiv ca instrument de succes în afaceri.

Publicitate
Oprisor

 

Dr Josef Schuller, MW

Speaker invitat special va fi Dr. Josef Schuller MW (foto), bursier Fulbright, consultant pentru Robert Mondavi Winery, primul austriac care a devenit Master of Wine și primul non-britanic care a prezidat celebrul Institute of Masters of Wine (2008-2010).

Publicitate

Cu aceeași ocazie, participanții îl vor putea cunoaște și audia și pe Șerban Dâmboviceanu, co-fondator, alături de partenerul său de afaceri, al cramei Corcova Roy & Dâmboviceanu din România.

Gazda întâlnirii, Imre Szakacs-Orha, CEO al Asociației Consult Scolari Satu Mare, inițiator al conceptului Wine-in-Business, primul trainer acreditat al Wine and Spirit Education Trust (WSET, lider mondial în educația despre vin și spirtoase) pentru România, va susține o prezentare despre PinoTalents.

Moderator al reuniunii va fi cunoscuta jurnalistă de televiziune Emma Zeicescu.

Oaspeții vor putea savura cu această ocazie o sesiune de muzică live și vor putea degusta, alături de cina tip bufet, câteva vinuri de la Crama Vinca (Carastelec), Crama Nachbil (Satu Mare) și Tokaji Kereskedőház (Ungaria), dar și alte vinuri surpriză.

Biletele costă 50 de euro/persoană si sunt disponibile până la data de 22 mai pe site-ul Wine-in-Business. Pentru cei interesați să achiziționeze pachete de sponsorizare la acest eveniment în premieră pentru România (pachetele sunt descrise pe site-ul organizatorilor), adresa de contact este wineinb@gmail.com.

Sponsor principal al evenimentului este Autonet Import România. Parteneri ai evenimentului sunt: Pole.ro, Bluesound Media Production & Communication, Crush Wine Bar, Consult Scolari și Barmania. Vinul.Ro este partener media.

*sursa foto: sipandsavor.biz