Zilele Italiei in magazinele Real

In perioada 10-23 martie in cele 25 de magazine ale retelei Real Hypermarket se va desfasura actiunea de promovare „Zilele Italiei in real,-”, proiect ce are ca principal obiectiv promovarea produselor italiene in randul consumatorilor romani, se specifica intr-un comunicat de presa dat de Real Hypermarket.

Publicitate
Telna

Potrivit organizatorilor, pe parcursul intregii perioade se vor desfasura numeroase actiuni de promovare, show-uri culinare, degustari de vinuri. Cu aceasta ocazie vor fi promovate peste 200 de produse italiene provenite de la 25 de furnizori originari din Italia din regiunile din nordul peninsulei precum Lombardia, Venetia, Emilia Romagna, Piemonte si Liguria sau din regiuni faimoase ca Toscana, Calabria sau Molise.

Actiunea de promovare a produselor italiene se bucura de recunoasterea si sprijinul oferit de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.

Publicitate

3 thoughts on “Zilele Italiei in magazinele Real

  1. de ce face ti promovare la produselor italiene . produsele noatre nu mai sunt cautate

  2. FOARTE BINE CA LE PROMOVAM INFECTIILE LOR DE VINURI PENTRU CA EI AU ADUS BAUTURILE FERMENTATE LINISTITE PE MELEAGURILE NOASTRE IAR PRODUCATORII NOSTRI SE CHINUIE SA SUPRAVIETUIASCA

  3. Sunt incantata ca va exista un astfel de eveniment.In acest fel degustam si probam produse noi, mai ales ca bucataria italiana este recunoscuta si apreciata mondial – fara dubii!!! Ma bucur ca astfel se vor diversifica si vinurile de pe rafturile hypermarket-ului Real.

Comments are closed.