Zilele Vinul.Ro: cate o sticla de vin cadou la fiecare 5 minute

In fiecare ora a expozitiei de vinuri Zilele Vinul.Ro, eveniment organizat in perioada 29-30 ianuarie, la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), vor fi organizate tombole cu premii pentru publicul vizitator, acestea constand in sticle de vinuri provenite de la expozanti, adica cate o sticla de vin la fiecare 5 minute.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Au confirmat prezenta la targ: Alcovin Macin, Casa Panciu, Cramele Halewood, Crama Oprisor, Domeniile Coroanei Segarcea, Domeniile Dealu Mare-Urlati, Domeniile Samburesti, Heinrig Distribution, Corcova Roy & Damboviceanu, Senator Wine, VinChile, WineRo (Enira si Alira), Vinarte si SERVE.

De asemenea, reprezentantii segmentului Horeca si detinatorii de invitatii pot participa la tombola realizata special pentru acestia. Premiile oferite pentru aceasta categorie de vizitatori sunt: o trusa desfacator, trei desfacatoare Final Touch, trei seturi Wine Esential (gama VacuVin), un desfacator cu termometru si doua decantoare Modena.

Publicitate
IPPU

Marele premiu al acestei tombole consta intr-o vitrina/racitor de vinuri cu o capacitate de 40 de sticle.

In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

„Zilele Vinul.ro”, eveniment recomandat de Magic FM, este un targ cu vinuri de excelenta, gustari asortate si expozitie de pictura „Memories of My Dreamworld”, semnata Anne Nebert. Zilele Vinul.ro isi propune sa devina un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.