Zilele Vinul.Ro: concursuri cu arome si premii de la Fusion Technique

Participantii la cea de-a doua editie a targului de vinuri Zilele Vinul.Ro, eveniment ce va avea loc in perioada 26-27 februarie la restaurantul Margo Lounge (str Lipscani, nr 29-33), vor putea participa la doua concursuri inedite organizate de catre magazinul de ustensile de bucatarie, Fusion Technique. Astfel, in fiecare zi a expozitiei vor fi organizate intreceri in cadrul carora sase participanti trebuie sa recunoasca cat mai multe arome din trusa specializata „Le Nez du Vin”. Concurentii care recunosc cele mai multe arome pot castiga urmatoarele premii: premiul 3 – un Garlic Card (razuitoare pentru usturoi), premiul 2 – un dop cu cleme pentru sticlele de vin spumant, premiul 1 – un tirbuson FarmItaly. Marele premiu, pentru concurentii care recunosc toate cele noua arome, consta intr-un cutit Chroma Yakitori.

Publicitate
IWCB

Fusion Technique va prezenta la aceasta editie a targului de vinuri Zilele Vinul.Ro tirbusoanele Chateau Laguiole cu semnaturile castigatorilor concursului “Meilleur Sommelier du Monde”, dispozitivul “Memoria Vinului” (folii adezive pentru scoaterea etichetelor de pe sticlele de vin si pastrare lor in clasor), paharele “One for All” (fabricate din cristal fara plumb), cutitele ceramice, Kyocera, trusa de arome vinuri “Le Nez du Vin” (seturi cu principalele arome continute de vinuri), termometrele cu infrarosii pentru vin si dopurile cu cleme pentru sticlele de vinuri spumant.

La cea cea de-a doua editie a targului Zilele Vinul.Ro vor fi prezenti producatori de nisa din Dragasani: Agricola Stirbey, Casa de Vinuri Iordache si Via Sandu, unii dintre acestia participand in premiera la un astfel de eveniment. Acest proiect a fost initiat de Vinul.ro pentru a oferi publicului din Bucuresti ocazia de a lua contact nemijlocit cu potentialul si oferta fiecarei regiuni viticole.

Publicitate
IWCB

Pe langa producatorii din Dragasani vor mai participa: Corcova Roy & Damboviceanu, Crama Garboiu, Cramele Basilescu, Cramele Halewood, Casa Olteanu, Crama Oprisor, Domeniul Coroanei Segarcea,Domeniile Dealu Mare-Urlati, VinChile, Vinfaraalcool.ro, Vinarte si WineRo.

Ciocolateria Choco Fashion va fi prezenta cu stand in cadrul targului, invitatii expozitiei de vinuri putand degusta si cumpara bomboane si trufe de ciocolata dintr-o gama foarte variata. Lansata in anul 2007, din pura pasiune pentru ciocolata, Choco Fashion a reusit in numai 4 ani sa ocupe un loc important pe piata artizanilor ciocolatieri din Romania.

In pretul de 20 lei al biletului de intrare este inclusa degustarea vinurilor prezentate de expozanti, dar si o gustare oferita de Margo Lounge. Toti vizitatorii vor fi inscrisi automat la tombole cu premii. In restaurant exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere, dar si mese tip cocktail pentru degustari linistite.

Zilele Vinul.Ro este un eveniment lunar de promovare a culturii vinului pentru amatori si profesionisti.

One thought on “Zilele Vinul.Ro: concursuri cu arome si premii de la Fusion Technique

Comments are closed.