Zilele Vinul.Ro la Constanta, 1-2 aprilie: vinuri si premii pentru vizitatori

In perioada 1 – 2 aprilie 2011, Zilele Vinul.Ro continua seria evenimentelor lansate la Bucuresti, cea de-a III-a editie desfasurandu-se in premiera in orasul Constanta.

Publicitate
Casa Timis

Evenimentul va avea loc la Restaurantul Cafe Cafe din cadrul Hotelului Cherica (4*, Str. Stefan cel Mare nr. 4, Constanta, vizavi de Irish Pub) si va gazdui o varietate de vinuri si gustari. La expozitia Zilele Vinul.Ro – Constanta sunt asteptati sa ia parte atat cunoscatori si pasionati de vinuri cat si simpli curiosi. Vor fi doua zile cu vinuri de excelenta si oferte speciale de unde nu vor lipsi gustarile asortate.

Biletele de acces pot fi achizitionate de la intrare, in schimbul pretului de 20 de lei intre orele 13:00 si 20:00. Fiecare vizitator va primi inclus in costul taxei de participare, pe langa posibilitatea de a degusta vinurile expozantilor si un platou cu gustari asortate, precum si un bilet la o tombola cu premii. In cadrul expozitiei Zilele Vinul.Ro va exista si un spatiu dedicat pauzelor si discutiilor de afaceri sau placere. Deoarece publicul a aratat un interes crescut evenimentelor Zilele Vinul.Ro, acesta a devenit un eveniment lunar prin care va fi promovata cultura vinului.

Publicitate

Articole pe aceeasi tema:

12 producatori de vinuri la Zilele Vinul.Ro Constanta

Degustare de foie gras, surpriza rafinata de la Zilele Vinul.Ro Constanta

Public de calitate la Zilele Vinul.Ro Constanta (galerie foto)

One thought on “Zilele Vinul.Ro la Constanta, 1-2 aprilie: vinuri si premii pentru vizitatori

  1. Stimati domni, puteti sa ne spuneti si cine va expune la Constanta in afara de Alexandrion?

Comments are closed.