Ziua Indragostitilor in 1.000 de Chipuri: degustare de cava Freixenet si ciocolata

Vineri, 11 februarie, incepand cu ora 18.00, sunteti asteptati la o degustare de vinuri spumante Freixenet si ciocolata la wine barul 1000 de Chipuri (Str. 11 Iunie, nr. 17, Bucuresti).

Publicitate
Ravago

In avanpremiera la Ziua Indragostitilor, veti avea ocazia perfecta pentru a va rasfata persoana iubita sau pentru a va orienta catre un cadou „cu perle”, pachetul Romantic Freixenet, dar si pentru a degusta „stele” si ciocolata.

Freixenet este brandul de cava numarul 1 in lume si este produs in una din cele mai vechi pivnite din inima Cataluniei, Spania. Obtinut prin metoda traditionala la sticla si maturat timp de 15 luni, Freixenet provine din cupaje de vinuri atent selectionate, care confera o prospetime si arome unice.

Publicitate
IPPU

Vineri veti avea ocazia sa degustati urmatoarele selectii: Freixenet Cordon Negro-brut, Freixenet Carta Nevada-semi seco, Freixenet Rosado-seco si Freixenet Brut Barocco-brut.

Specialistul Alin Lazarescu va povesti despre ce inseamna vin spumant, dar si despre o istorie a luxului si rasfatului. La finalul anului 2010, Freixenet a realizat un parteneriat cu celebra cantareata Shakira. Concret, in schimbul unei donatii de 500.000 de euro in contul fundatiei sale care sprijina copiii orfani, cantareata a devenit imaginea producatorului catalan pentru anul 2011.

Freixenet este importat in Romania de firma Heinrig Distribution. 

Locurile sunt limitate. Pentru rezervari: 0721 889 388 sau alexandra@vinul.ro 

Bilet de intrare: 25 lei.

One thought on “Ziua Indragostitilor in 1.000 de Chipuri: degustare de cava Freixenet si ciocolata

Comments are closed.