Ziua Vinului Nou Romanesc

Gabriela Maris

Publicitate
Ravago

Miercuri, 14 noiembrie, va avea loc la Clubul Taranului Roman “Ziua Vinului Nou Romanesc”, eveniment organizat de Clubul Presa de Vin si Muzeul Taranului Roman. Potrivit organizatorilor, evenimentul este o buna ocazie pentru familiarizarea publicului consumator cu un concept nou si inca un pas facut catre acesta, in incercarea de a-l aduce mai aproape de consumul de vin. La Clubul Ţaranului vor fi prezenţi in aceasta zi producatori din Romania si vinuri din 2007. Vor fi prezenţi, de asemenea, producatori din industria alimentara, carnaţii de Plescoi, pastrama, wirsli si pestele insoţind astfel la degustare toate tipurile de vin ce vor fi prezentate.

Locaţia nu este intamplator aleasa, Muzeul Ţaranului Roman si, mai nou, Clubul Ţaranului fiind deseori organizatori sau gazde ale unor targuri si evenimente culturale cu priza la publicul bucurestean. Astfel, de Ziua Vinului Nou Romanesc, Clubul Taranului este gazda expoziţiei de fotografie “In cautarea vinului pierdut”, al carei autor este Eugen Demeterca, operator TVR si fotograf.

Publicitate
IPPU

Referitor la expoziţie, vom preciza ca este vorba de fotografii realizate in timpul filmarilor la documentarul cu acelasi nume, produs de Cosmin Zidurean si difuzat de TVR1 incepand din aceasta toamna precum si faptul ca, participand la Salonul Naţional “Via, Vinul si bucuria de a trai”, desfasurat anual la Oradea, Eugen Demeterca a castigat medalia de aur, oferita de Asociaţia Artistilor Fotografi din Romania si Premiul Special al Revistei Photo Magazine. Si tot miercuri seara, incepand cu orele 18.30, Maria Raducanu si Pedro Negrescu vor sustine un concert pe scena de la Clubul Taranului.