13-15 octombrie, Expo Vin Oltenia la Centrul Multifuncțional din Craiova

Derulat pe parcursul a trei zile (13-15 octombrie 2017), Expo Vin Oltenia se dorește a fi cel mai mare eveniment din regiune dedicat vinului și echipamentelor destinate acestei industrii, dar deschis și publicului larg. Producători, importatori, distribuitori de vinuri și alte băuturi alcoolice, ciocolată, produse culinare sunt invitați să-și prezinte mărfurile și serviciile în cadrul evenimentului care va avea loc la Centrul Multifuncțional din Craiova (Str Târgului Nr 26).

Publicitate
Domeniul Bogdan

Potrivit organizatorilor, “programul târgului este unul foarte atractiv, vizitatorii putând participa la degustări și prezentări profesioniste, cursuri susținute de specialiști în domeniu, demonstrații de artă culinară, concursuri cu premii”. De asemenea, târgul va fi promovat intens prin “apariții în presa scrisă, la televiziuni și radiouri, panotaj video outdoor de mari dimensiuni, flyere A5, mesh-uri în zonele intens circulate, invitații la degustare înmânate direct managerilor de hoteluri / restaurante”. De asemenea, Asociația Bloggerilor Olteni și DictionarCulinar.ro vor organiza, în cadrul evenimentului intitulat “Brânzeturi cum se cuVin”, asocieri culinare între vinuri și brânzeturi. “Publicatii din domeniu vor sustine în cadrul evenimentului o conferință pe tema comunicarii și promovării vinului, la care vor fi invitați să participe reprezentanți ai producătorilor, manageri de vânzări, somelieri, bloggeri și jurnaliști de vin”, se mai arată în comunicatul de presă emis de organizatori.

“Atmosfera de voie bună va fi întreținută de interpreți și ansambluri folclorice din toată regiunea Olteniei, ce vor concerta pe o scenă  de mari dimensiuni instalată în parcarea Centrului Multifuncțional. Pentru vizitatori va fi amenajată o zona de food, unde se vor servi bunătăți din bucătăria tradițional românească, stropite din belșug cu diverse soiuri de vin de la producătorii expozanți din regiunea Olteniei. Pe durata celor trei zile de târg, organizatorii vor asigura pentru vizitatori transport gratuit din cartierele orașului către Expo Vin Oltenia. Se estimează un număr de 8.000 de vizitatori care, pe lângă Expo Vin Oltenia, vor putea  vizita Agro Oltenia, târg destinat agriculturii și industriei alimentare, și Târgul de Comerț al Olteniei,  ce se vor desfășura concomitent în Centrul Multifuncțional”, au anunțat organizatorii.

Publicitate

Organizatoarea Expo Vin Oltenia este firma PS Multiservices SRL, cea care organizează cele mai mari evenimente expoziționale din Oltenia: Târgul de Comerț al Olteniei și Târgul de Turism al Olteniei.

Perioada de desfasurare:
13-15 OCTOMBRIE 2017
Vineri: 10.00 – 19.00, Sâmbătă: 10.00 – 19.00; Duminică: 10.00 – 16.00.
Locație: Centrul Multifuncțional Craiova, Str. Târgului nr 26.
Detalii suplimentare la http://expovinoltenia.ro
Email: office@expovinoltenia.ro