14 martie, Hotel Cișmigiu: degustare ghidată de uleiuri extravirgine spaniole

Doi experți spanioli vor prezenta o interesantă degustare de uleiuri de măsline în data de 14 martie de la orele 18.00, la restaurantul Ici et La din cadrul Hotelului Cișmigiu (B-dul Regina Elisabeta nr 38, etaj 6, București).

Publicitate
IWCB

Alfonso Fernandez Lopez – nutriționist și fondator al asociației “Sabor de Espana” – și Alberto Carrafa – chef și degustători profesioniști, vor învăța publicul prezent cum se desfășoară procesul de degustare de ulei, care sunt conceptele de bază despre calitatea acestui produs, cum se identifică diferențele dintre diferite tipuri de ulei și cum se disting calitatea și imperfecțiunile acestui produs. Vor vorbi, de asemenea, despre valorile nutriționale și despre modurile în care sunt utilizate uleiurile extravirgine în gastronomia spaniolă.

Pentru a participa sunt necesare rezervarea de locuri și înscrierea prin mesaj la adresa de e-mail cultbuc@cervantes.es până cel târziu în data de 13 martie, orele 15.00. Prețul unui bilet este de 50 lei.

Publicitate

Evenimentul este organizat de Instituto Cervantes din București și Asociația Interprofesională de Ulei de Măsline din Spania.

* Fotografie preluată de pe http://www.discoveringoliveoil.com