24 mai 2018: reuniune profesională exclusivistă sub egida VINARIUM

În seara zilei de joi, 24 mai, un număr foarte limitat de producători de vin, bloggeri de profil și presă de specialitate va avea oportunitatea de a participa la o întâlnire profesională informală cu singurul Master of Wine (MW) de origine română, Ana Sapungiu. 

Publicitate
Domeniul Bogdan

Aproximativ 20 de persoane, în total, vor avea ocazia să deguste și să discute timp de câteva ore cu singurul vorbitor nativ de limbă română din elita mondială a vinului. MW Ana Sapungiu va oferi, cu această ocazie, nu doar propria viziune informată asupra poziționării și oportunităților vinurilor românești pe piața din Marea Britanie, ci va și răspunde întrebărilor care i se vor adresa.

Întâlnirea va avea loc în separeul de degustări al restaurantului La Mama Ateneu, accesul fiind posibil doar pe bază de invitație din partea organizatorilor. Cătălin Păduraru, CEO al International Wine Contest Bucharest și organizator al VINARIUM, va fi gazda întâlnirii promovate aici de Vinul.Ro.

Publicitate

Reuniunea este o ocazie deosebită pentru socializare, cunoaștere reciprocă și schimb de experiențe. Reamintim că titulatura – de elită – de Master of Wine reprezintă o recunoaștere formală a cunoștințelor și deprinderilor legate de vin care e deținută de numai 370 de persoane din întreaga lume. Iar faptul că unul dintre cei 370 de Masters of Wine este de origine română, cunoscând atât realitățile și mentalitatea internațională de business din domeniu cât și specificul românesc, poate reprezenta o oportunitate extraordinară pentru orice cramă de la noi din țară, ca și pentru ansamblul industriei.

* Imaginea din deschiderea acestui articol este preluată de pe Brocku.ca