7-8 octombrie, “Vicii și Delicii” la Arad: salon de vinuri și gastronomie cu chefi celebri

“Prima ediție a târgului Vicii și Delicii aduce la un loc o selecție de răsfățuri exclusiviste din categoriile: vinuri, beri artizanale, băuturi spirtoase, trabucuri, mezeluri, brânzeturi și dulciuri de calitate superioară. Dorim să vă oferim în cadrul târgului o experiență completă. Începând cu mâncăruri delicioase gătite de Chefi celebri, cum este Adi Hădean, împreună cu mai pricepuți Chefi din Arad, continuând cu vinuri asortate de cei mai buni somelieri și terminând cu deserturi savuroase, gusturile dumneavoastră vor fi răsfățate”, spun organizatorii primului salon de vinuri și gastronomie din Arad.

Publicitate
Vinarte

Vlad Cherchezan, managerul târgului, spune că “Aradul poate găzdui evenimente elegante, frumoase și de anvergură: târgul Vicii și Delicii este unul regional, nu doar local, iar viziunea noastră a fost să atragem lumea bună din regiune într-un loc care se diferențiază de majoritatea evenimentelor din zonă. Publicul participant va fi triat prin taxa de intrare, dar și prin trimiterea de invitații către personalitățile de afaceri, cultură sau administrație din regiune”.

Potrivit lui Cherchezan, în cadrul Salonului de vinuri standurile vor fi standardizate (9 mp / expozant), fără materiale publicitare, astfel încât calitatea vinului să vorbească – dar și pentru ca instalarea expozanților să fie cât mai facilă. “Vor fi prezenți importatori și distribuitori de băuturi alcoolice – unul dintre aceștia fiind chiar partener în organizarea evenimentului, astfel încât aceasta să fie o bună oportunitate pentru stabilirea de relații comerciale”, a mai subliniat Cherchezan.

Publicitate

Salonul Vicii și Delicii este găzduit de Expo Arad, Calea Aurel Vlaicu 300, Arad.

Informații suplimentare și contractări pot fi obținute la:
Vlad Cherchezan
Mobil: 0728.280.286
E-mail: vlad.cherchezan@ccia-arad.ro
Facebook/ViciiSiDelicii
www.targulviciisidelicii.ro