Iubire infinită de 8 Martie la Casa Timiș Resort: cină gastronomică și cazare de sărbătoare

În cadrul natural și arhitectural de excepție de la Casa Timiș Resort, din Chițorani (Prahova), la aproximativ o oră de București, gazdele au pregătit o cină gastronomică dedicată zilei de 8 Martie 2024, ca și pachete speciale de 2 nopți cazare. În plus, oaspeții se pot bucura de răsfățul caracteristic SPA-ului Embrace Holistic Healing de pe proprietate: saună umedă cu aromaterapie și haloterapie, saună uscată cu aromaterapie și sare de Himalaya, fântână de gheată, șezlonguri terapeutice cu infraroșu, zonă de relaxare, sală de fitness și saună exterioară panoramică, fresh corner cu smoothie-uri signature, ceai, apă fructata și gustări sănătoase, clase de yoga și fitness.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Muzică live, dans și gastronomie legendară sub semnătura lui Nico Lontras

Echipa condusă de Chef Nico Lontras a pregătit un meniu care începe cu un cocktail de bun venit – “Infinite Love” – însoțit de salată din King Crab cu crochetă de cartofi și caviar de lămâie, menit să deschidă apetitul oaspeților la cina de 8 martie. Va urma un starter din Saint Jacques cu alge de mare și sos de homar, pentru ca felul principal – piept de rață cu foie gras, ciuperci King Oyster, piure de morcov și sos de coacăze cu vin – să conducă parcursul gastronomic către desertul Regina Maria cu ciocolată și înghețată de mango. “Amfiteatrul de vii și energia purificatoare a naturii vor crea atmosfera perfectă prin care femeia iubită din viața ta se va răsfăța îmbinând luxul cald și prietenos cu feeria naturii și ospitalitate cu suflet” – așa prezintă gazdele de la Casa Timiș Resort contextul spectacolului gastronomic și festiv pus în scenă pentru 8 Martie 2024.

Resortul Casa Timiș – gazdă de tradiție în sărbătorirea și promovarea tradițiilor culinare românești și partener al Premiilor de excelență Vinul.ro – este un complex de enoturism și wellness de calibru internațional, unde arhitectura de diverse stiluri se îmbină armonios cu un cadru natural excepțional de generos, cu lacuri artificiale și trasee pietonale și cicliste care traversează viile renumite ale regiunii Dealu Mare. Serviciile de aici sunt recompensate anual cu premii și recunoașteri profesionale de prestigiu.

Publicitate
IWCB
  • Fotografia din deschiderea acestui articol a fost realizată de Călin Stan