Alertă de reduceri: abonament la vinuri pe PivotNoir.ro, cu discounturi între 25% și 40%

Mai vechea noastră cunoștință din spatele site-ului de vinuri și, mai demult, a aplicației Pivot Noir, ca și a conceptului de „degustărie” Travagant – importatorul de vinuri și brânzeturi fine Tudor Bălan – a lansat în toamna lui 2023 o nouă ofertă: abonamentele la vin: contra unei sume de bani plătită în avans (există 2 paliere – PRIETENOS, de 98 lei și, respectiv, COLECȚIONAR, de 488 lei / an), clienții au ulterior acces la diferite paliere de discounturi pe durata unui an la diverse vinuri comercializate de PivotNoir.ro. Am stat puțin de vorbă, să înțelegem mai multe.

Publicitate
Excursii

– Tudor Bălan, ai lansat abonamentele Pivot Noir. Ce înseamnă, mai exact?

Dragă Cezar, înseamnă că am realizat că vinul este prea scump pentru că trece prin prea mulți intermediari – distribuitor, detailist. La acest lanț se adaugă adeseori comisioane tip șpăgi/favoruri, către diverși decidenți din industrie, “taxe de listare” sau “bugete de promovare – fiscalizate”. Și atunci, nu ar fi mai bine să oferim toate aceste costuri, parțial parazite, consumatorului final, sub formă de preț mult mai mic?

Publicitate
IPPU

25% pentru o sticlă, 30% pentru 3 sticle la fel, pentru doar 98 lei cu ABONAMENTUL ANUAL PRIETENOS – nu sunt discounturi obișnuite. Sunt enorme DACĂ se aplică la prețul corect! Și dacă nu e vorba de campanii de destocare sau de promovare, sau trucuri de tip Black Friday. 

Chiar ieri, o prietenă/clientă/abonată, din cercul apropiat, a primit 30% pentru 10 sticle cu vin, dar a întrebat, legitim, dacă oricine poate obține acest discount – și, dacă da, unde mai este favorul dânsei, care certifică prietenia. Răspunsul meu a fost că tocmai ăsta este noul concept – să dăm de la început totul cu prietenie, oricui este alături de noi! 

Și că îmi pune la îndoială munca și conceptul dacă s-ar aștepta la mai mult.

– Poți te rog să dai exemple financiare (de branduri, regiuni, tipologii) care să arate avantajul clientului care îți plătește un abonament în avans?

Cu WIZZ PRIVILEGE PASS, de vreo 1.200 lei pe an, ai ori de câte ori zbori priority check-in, bagaj suplimentar și loc preferențial. Îți recuperezi investiția în doar două călătorii dus-întors.

Mai mulți prieteni pot sindicaliza același abonament

– Ce alte câștiguri, în afara celor financiare – foarte importante, desigur – mai are un abonat la Pivotnoir.ro? Nu știu, mă gândesc poate la educație, acces preferențial (discountat, gratuit?!?) la evenimente, excursii, cursuri…

Câștigul financiar este singurul aspect important pentru abonați. Pentru că pentru orice cumpărător al pivotnoir.ro câștigul este oricum accesul la un portofoliu cu adevărat riguros selectat, în care, de exemplu, harta regiunilor viticole ale Franței se simte de la prima navigare, iar tipicitatea de regiune, de soi sau de stil se reflectă în fiecare vin oferit pe site.

Însă nu văd de ce ai cumpăra fără abonament, dacă de la 3-5 sticle deja ai recuperat costul abonamentului.

– Ești sigur că ideea abonamentelor „va ține”? Cred că fiecare om care este tentat să achite un abonament în avans are întrebarea: „Dar dacă firma dă faliment, ce se întâmplă cu banii pe care i-am achitat în avans?”.

Nu cred că este o întrebare esențială, odată ce îți recuperezi costul abonamentului ANUAL PRIETENOS din primele 3-5 sticle

– „Ce are ea, și nu am eu?”, vorba cântăreței Delia: ce oferi tu și nu oferă alții?

Pasiune au mai mulți. Pricepere și cultură au mai mulți. Prețuri aparent bune și discounturi uneori foarte mari apar mereu, dar nu atrag vânzări. 

Mă întreb: ce contează o promoție de 1+1 la un vin anonim, fără personalitate, foarte trendy prezentat, și care nu îți oferă o experiență pasională? Tot nu îl cumperi! Decât dacă ești tipul de Fashion Victim.

Pe scurt, despre noi:

– fără vinuri comerciale;
– supraselecție a vinurilor oferite pe site, în urma a 15 ani de negustorie cu vinuri și profesionalitate certificată în vinuri deja de 8 ani;
– doar regiuni tradiționale;
– doar producători reputați, cu istorie de generații: Bourgogne – Albert Bichot; Alsace – Gustave Lorentz, Champagne Mandois, Champagne Cheurlin Dangin; Cahors – Jean Luc Baldes; Loire – Joseph Mellot, Loire – Jean Pabiot, Muscadet – Nantais – Henri Poiron; Rhone Nord – Yves Cuilleron, Rhone Sud – Cellier des Princes; Rheingau – Schloss Vollrads; Portugalia – Jose Maria da Fonseca; Spania – Rioja Vega, Cavas Mas Xarot Monastell.

Și nu în cele din urmă, DISCOUNTUL DE 40% la ABONAMENTUL ANUAL PENTRU COLECȚIONARI – de 488 lei – la care ai oricând toate avantajele Abonamentului Anual Prietenos, în condițiile achiziției a minim 150 sticle, combinând 10 vinuri diferite. Pare greu, dar nu e, dacă îl gestionezi cu înțelepciune! Ai deja o Champagne Cheurlin Dangin Carte Or cadou de bun venit, și nu văd de neimaginat asocierea câtorva prieteni pentru o achiziție de, să zicem, 5.000 lei, pentru DOAR 3.000 lei, sau rezolvarea unui eveniment cu cel mai bun preț posibil.

VINURI EXCELENTE LA PREȚURI UIMITOARE! Asta suntem noi!