Campania ”Colorăm zâmbete” continuă cu degustarea vinurilor Cramei Rotenberg

Club Wine Factory continua seria evenimentelor din campania ”Colorăm Zâmbete” cu o degustare a vinurilor de la Crama Rotenberg.

Publicitate
Excursii

Evenimentul va avea loc la Resto Aperto (Mall Vitan – Bucuresti), în data de 15 Octombrie 2019, la ora 19:00. Accesul se va face începând cu 18:30 cu un pahar de Blanc de Merlot 2018 tot de la Crama Rotenberg. Doar 20 de locuri disponibile! 

Vinul evoluează diferit și în funcție de capacitatea sticlei în care este păstrat. Mit sau Adevăr? Ne va ajuta să dezlegăm misterul Crama Rotenberg cu al său Merlot Clasic. Vom compara și analiza evoluția vinului în sticlă Magnum (1500 ml) versus sticlă standard (750 ml) pe parcursul a 3 ani de recoltă diferiți: 2007, 2011 și 2013.

Publicitate

Pentru ca experiența să fie completă, vinurile vor fi însoțite de un meniu cu arome italiene: tagliata de vită – preparată de Chef Marco Favino, o salată și un platou de brănzeturi.

Dan Cornel Săvulescu: ”Așa cum v-am obișnuit, prin campania noastra Colorăm Zâmbete, degustarea va fi urmată de o strângere de fonduri pentru copiii cu dizabilități de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă „Cristal” din Oradea – www.vazauz.ro. Intenționăm să strângem banii necesari pentru achiziționarea a două leagăne pentru copiii cu nevoi speciale de la acest centru. Momentan am strâns pentru unul singur, însa suntem siguri că în scurt timp și cu ajutorul vostru, vom acoperi suma necesară și pentru cel de-al doilea”.

Proiectul inițiat de Club Wine Factory, în parteneriat cu WineTaste School by Sergiu Nedelea, Wine Master Solution și artista Raluca Axinte ajută 110 copii cu diverse dizabilități (deficiențe senzoriale multiple, dizabilități senzoriale și neuromotorii, autism, dizabilități mintale) de nivel preșcolar și primar. Este nevoie de ajutor, multă bunăvoință și înțelegere pentru ca o persoană cu nevoi speciale să poată intra în cursul normal al vieții. În momentul de față, cei 110 copii ai instituției nu beneficiază de jucării de curte adaptate (leagăne speciale) și nu se pot bucura alături de ceilalți copii de joaca în aer liber, ceea ce i-ar ajuta enorm la recuperare și la incuderea lor în societate.

La finalul fiecărui eveniment au loc licitații ale vinurilor degustate și ale tablourilor realizate de artista Raluca Axinte.