Central Park Wine Festival, 31 august – 2 septembrie 2018 – cel mai mare festival în aer liber dedicat vinului și gastronomiei, la Cluj-Napoca

Gazda celui mai celebru (și probabil și cel mai mare) festival din România, Cluj-Napoca, își face o intrare “în forță” și pe piața evenimentelor cu vin, prin anunțul privind organizarea Central Park Wine Festival, care se va desfășura în perioada 31 august – 2 septembrie în Parcul Central și în clădirea Cazinoului din localitate.

Publicitate
Excursii

Potrivit unui comunicat de presă al organizatorilor – Amprenta Advertising – evenimentul va consta în 4 zile de activități în aer liber incluzând degustări de vinuri premium din România și din străinătate, posibilitatea încercării a mai multor tipuri de gastronomie, muzică live în mai multe puncte ale parcului, proiecții de film, petreceri tematice, zonă de relaxare, playground pentru copii și alte surprize.

Vinurile (din lumea veche și cea nouă) vor fi însoțite de o bogată ofertă din gastronomii etnice de renume. Intrarea e liberă, degustările se plătesc

“Vinurile care vor da savoare festivalului provin atât din ”Lumea veche” – Franța, Italia, Spania, Portugalia, Grecia, Bulgaria, Republica Moldova, cât și din ”lumea nouă” – Argentina, Australia sau Chile. Li se vor alătura vinuri românești de înaltă clasă, dar și produse derivate, precum șampanie ori coniac. Licorile aromate vor însoți delicii culinare din bucătăria grecească, asiatică, franceză, spaniolă, italiană și românească. Indiferent de gust sau de buget, invitații vor fi răsfățați cu arome deosebite și vor putea achiziționa orice produse prezentate în cadrul festivalului. Intrarea la toate evenimentele din cadrul festivalului este gratuită. Pentru degustările de vinuri premium este necesară achiziționarea unui permis de intrare ce poate conține cinci, zece sau 15 degustări”, se mai arată în setul de informații dat publicității de către organizatori, sub semnătura Codruței Vîntu, Managing Partner al Amprenta Advertising.

Publicitate

Potrivit aceleiași surse, ”creșterea interesului pentru viticultură și gastronomie în România, în ultimii zece ani, indică un consumator român pregătit să descopere, să se educe și să interacționeze într-un cadru care să îi stimuleze pasiunea și curiozitatea, deopotrivă. Central Park Wine Festival oferă acest cadru, dar plusează și la capitolul promovarea culturii, precum și la cel destinat distracției”.

Festivalul își asumă și o componentă ecologică, prin promovarea utilizării ambalajelor ecologice, dar și a agriculturii și viticulturii organice, precum și a alimentației sănătoase și echilibrate.  

”Când sorbiți vinul din cupe, amintiți-vă că beți din sângele viței de vie, puterea pământului și eternitatea soarelui” (Alexandru cel Mare) – acesta este motto-ul evenimentului din 31 august – 2 septembrie. 

Cei interesați de mai multe detalii pot contacta organizatorii: Amprenta Advertising, Departament Media – 0264.430.002, office@amprenta-advertising.ro