Prima Conferință de Educație Senzorială și Analiză a Alimentelor, 1-2 aprilie 2022, la Târgoviște. Marian Timofti: “Un proiect de suflet al FNDA s-a concretizat”

Prima Conferinta internationala de analiza senzoriala si analiza a alimentelor va avea loc in 1-2 aprilie 2022 la Târgoviște

Prima Conferință Internațională de Educație Senzorială și Analiză a Alimentelor va avea loc în 1-2 aprilie 2022 la Institutul de Cercetare Tehnologică și Tehnologică Multidisciplinară din Târgoviște, sub egida comună a Universității Internaționale Caucasus, din Georgia, Universității Valahia din Târgoviște, România, și a Federației Naționale a Degustătorilor Autorizați din România (FNDA). Potrivit organizatorilor, temele principale ale Conferinței vor fi: Comportamentul consumatorilor (Durabilitate; Politică și etichetare; Experiență și branding), Tehnologii (Noi tehnologii; Analiză intrumentală avansată; Sensometrie) și Educarea simțurilor (Ateliere de educație a gusturilor). “Un proiect de suflet al FNDA s-a concretizat: Alianța cu Universitatea Valahia din Târgoviște a făcut posibilă organizarea acestei întâlniri cu specialiști din țară și din întreaga lume, dar și cu Academia Internațională de Analize Senzoriale”, a declarat președintele FNDA, somelierul Marian Timofti. Reamintim că FNDA este organizatoare a numeroase cursuri cu certificări recunoscute la nivel european, ca de exemplu de somelieri, degustători de vin, cafea, brânzeturi, mezeluri și salamuri, bere sau ulei de măsline și, de asemenea, organizator al Festivalului “Vin la cultură” care va avea loc la hotelul Unirea din Iași, în perioada 27-29 mai 2022.