#AcasaLaFeteascaNeagra, la Apogeum: antreprenorul Virgil Mândru și-a prezentat viziunea și noile spații de cazare în Dealu Mare

Finalul lunii mai 2021 a marcat deschiderea a 14 noi spații de cazare în mijlocul regiunii viticole Dealu Mare, chiar în curtea Conacului și cramei Apogeum de la Tohani. Amplasate într-o clădire proaspăt restaurată, aceste 14 camere confortabile vin să se adauge celorlalte 5 din clădirea spectaculoasă a conacului care a aparținut Principelui Nicolae. Fratele Regelui Carol al II-lea a fost un personaj cu sânge domnesc a cărui poveste fabuloasă de iubire l-a adus în zonă și l-a rupt de familia regală – povestea merită aflată. Pentru cei interesați de rezervări, recomandarea este să sune direct la cramă sau să intre pe Booking.com. Și să mai consemnăm o atracție! Dincolo de cazarea în mijlocul podgoriei, exclusivista Fetească neagră Apogeum produsă anual doar în 6.000-9.000 de sticle de antreprenorul Virgil Mândru (foto jos), proprietarul locului, este cu siguranță una dintre cele mai spectaculoase astfel de vinuri din România. Valoarea acesteia crește odată cu vârsta, astfel că prima ediție, lansată la 150 de lei, a ajuns să valoreze azi 1.500. (Fotografii de Geo Curnic).

Publicitate
IPPU
Proprietarul conacului Apogeum, Virgil Mândru, reușește să transmită în prezentările sale o puternică energie și pasiune pentru soiul Fetească neagră
Proprietarul conacului Apogeum, Virgil Mândru, reușește să transmită în prezentările sale o puternică energie și pasiune pentru soiul Fetească neagră

Lansarea camerelor noi de la Conacul Apogeum, un festin gastronomic în asociere cu vinuri

Influenceri mari și mici (de vârstă) &  jurnaliști și comunicatori publici au fost invitați la avanpremiera noilor spații de cazare. Evenimentul a prilejuit o prezentare publică seducătoare a viziunii lui Virgil Mândru despre viitorul Feteștii negre Apogeum ca vin reprezentativ pentru acest soi și despre conceptul de “brand umbrelă” al vinurilor bune din diferite regiuni viticole românești, selectate de la diverși enologi și puse pe piață de către proprietarul conacului (care deține și producătorul de volume mult mai mari Tohani România). O inspirată și fermecătoare Chef – Ioana Amalia Kerekes – a fost autoarea unui meniu deosebit, pentru care somelierul rezident al Conacului – pitorescul și simpaticul  Vasile Ghimpu (bărbosul Gimli din “Frăția inelelor” din galeria de mai jos) – a asortat și povestit vinurile casei: Summer Wine rose și o suită de Fetești negre produse la Tohani pentru diverse paliere de piață și gust. Evident, punctul culminant al serii l-a constituit o mini-verticală de Apogeum, la un foc de tabără unde influencerii au testat limitele camerelor foto ale telefoanelor din dotare. Totul, sub hashtagul #AcasaLaFeteascaNeagra – soiul obsesie al antreprenorului de la Tohani.

Lumina superbă a unei după-amieze de final de primăvară în Dealu Mare, coșul de picnic și peisajul superb de la Conacul Apogeum au constituit o atracție irezistibilă pentru vedetele de pe Instagram. În imagine, influencerița Carmen Negoiță surprinsă de fotograful oficial al evenimentului, Geo Curnic
Lumina după-amiezei de mai în Dealu Mare, coșul de picnic și peisajul superb de la Conacul Apogeum constituie o atracție irezistibilă pentru postările pe Instagram. În imaginea de mai sus, Carmen Negoiță surprinsă de fotograful oficial al evenimentului, Geo Curnic