Crama SERVE are director de dezvoltare: Daniel Stanciu s-a alăturat afacerii familiei după 15 ani în corporații ca Syngenta, Bayer, Monsanto

Daniel Stanciu este noul director de dezvoltare la Crama SERVE Ceptura

Crama SERVE din Ceptura (Dealu Mare, Prahova) își întărește echipa prin aducerea lui Daniel Stanciu pe poziția de Director de Dezvoltare, nou înființată, se arată într-un comunicat dat publicității de producătorul de vinuri. Potrivit informațiilor furnizate de producătorul prahovean, Daniel Stanciu are o experiență de 15 ani în marketing și vânzări la companii cu legături în lumea agriculturii precum Syngenta, Summit Agro, Dow Agrisciences, Monsantor și Bayer. La SERVE, se va ocupa de implementarea noii strategii de marketing, care pregătește trecerea la o nouă generație de viticultori.

Publicitate
Excursii

Obiectivul noului director de dezvoltare: implementarea unei noi strategii de marketing

SERVE înțelege modificările stilului de viață al oamenilor și își completează echipa cu un specialist cu experiență, iar Daniel vine exact cu energia si competențele de care noi avem acum nevoie. Vom explora și valorifica împreună soluții adaptate nevoilor iubitorilor de vinuri”, a declarat Mihaela TYREL de POIX, proprietar si CEO SERVE.

Sunt onorat și entuziast să mă alătur echipei SERVE, o echipă de oameni minunați, care împărtășesc nu doar aceeași pasiune pentru vinuri de excepție ci și ambiția de a fi cei mai buni zi după zi, an după an”, a anunțat Daniel Stanciu. 

Publicitate

Exploatând în prezent 62 de hectare de viță-de-vie în regiunea viticolă Dealu Mare (la Ceptura), SERVE este o companie de familie înființată în 1994, fiind primul producător de vinuri din România cu capital privat străin înființat după 1990. Are în portofoliu mărci precum Vinul Cavalerului, Terra Romana sau Cuvee-urile (Charlotte, Amaury, Guillaume, Clemence, Sissi, Alexandru, Pacs, Guy de Poix). Echipa condusă de enologul Aurel Rotărescu, alături de companie de la înființare, produce anual aprox 450.000 sticle cu distribuție națională și la export. Numărul total de angajați este de 60 de persoane (45 în Prahova și 15 în București), iar cifra de afaceri consolidată este de aprox 3 milioane euro anual.