Vinuri și crypto-vinuri, ape, Jamon, spumante și brânzeturi – “Vin la cultură” la Hotel Unirea din Iași (27-29 mai 2022)

Afișul festivalului Vin la cultură de la Hotel Unirea, Iași, 27-29 mai 2022

32 de expozanți, 12 masterclass-uri și 2 tombole cu premii în cele trei zile ale evenimentului “Vin la cultură” care se desfășoară la Hotel Unirea din Iași în week-end-ul 27-29 mai 2022. E vorba atât despre vinuri deja consacrate din România, Republica Moldova, Georgia, cât și de crame pentru prima dată prezente în capitala Moldovei, precum Dumetrier, X+Y sau Kelaru. Dar nu e vorba numai de vinuri: alături de acestea vor fi prezenți și producători locali de pâine și brânzeturi. Prima zi de eveniment este dedicată reprezentanților HoReCa, iar sâmbătă și duminică accesul publicului general este gratuit și poate aduce vizitatorilor premii oferite de organizatori – cu condiția înregistrării prealabile pe site-ul VinLaCultura.ro. 

Publicitate
Domeniul Bogdan

Masterclass-uri de ape, jamon, spumante și brânzeturi

“Water Like Wine”, “Adecvare și parteneriat în HoReCa”, “Crypto Wine”, “Cele 4 tipuri de Jamon Iberico”, “Water Experience”, “Vinurile din Miniș-Măderat”, “Spumant… Charmant… Elegant” și “Verticală de Parmigiano Reggiano” sunt câteva titluri ale prezentărilor ce vor fi susținute la “Vin la cultură”. Detaliile despre program pot fi consultate pe site-ul evenimentului.

Pentru profesioniști, dar și pentru amatori, au fost pregătite “masterclass-uri de apă, de jamon, de vinuri, de spumante și de parmigiano, care oferă o notă aparte gastronomiei și culturii bunului gust, oferind ocazii unice pentru participanți. Foarte multe din produsele prezente la masterclass-uri sunt noi pentru publicul român, oferind o nouă oportunitate, în premieră, la Iași”, anunță organizatorii.

Publicitate
IPPU

Pentru mai multe detalii:
Social Media: https://fb.me/e/5aRnpIF5Y
Site-ul evenimentului: https://www.vinlacultura.com/
Pagina de Facebook: https://www.facebook.com/vinlacultura/
Instagram: https://www.instagram.com/vinlacultura/