Din #DealuMare, #VinCuSolidaritate: bei vin și faci bine de toți banii. Contribuie la #ScutPentruSpital și Crucea Alb Galbenă!

Îți place vinul, vrei să faci un bine și să îți faci un bine? Donează! Donează și vei fi răsplătit! Crame de top din Asociația #DealuMare – care au fost la rândul lor grav afectate de vremea defavorabilă de anul trecut, înainte de criza COVID19 – s-au reunit și provoacă la #solidaritate iubitorii vinului românesc, oferind ce știu ei să facă mai bine – #vinuri – celor care vor să facă bine. Un lanț al binelui  destinat să ajute două cauze de maxim interes pentru societatea română încercată de pandemie: operațiunea #ScutPentruSpital, inițiată de Melania Medeleanu & friends de la Asociația ZI de BINE pentru a sprijini medicii și spitalele „din linia 1”, și Asociația Crucea Alb Galbenă, care din 1996 oferă îngrijiri medicale la domiciliu persoanelor care nu se pot ajuta singure și care devine cu atât mai importantă azi, reducând presiunea asupra spitalelor fără a afecta șansele la viață ale persoanelor vulnerabile.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Poți vedea aici vinurile puse la bătaie de către cramele din Dealu Mare!

Astfel, cei care donează pentru cauzele de mare interes social listate mai jos vor primi pachete cu sticlele renumitei regiuni, precum și invitații la un viitor “week-end al cramelor deschise” – care va fi programat după ce încetează criza pe care o traversăm acum. #NeVomCunoaste și personal atunci, transmit reprezentanții cramelor.

Publicitate

Vezi cum poți ajuta prin #VinCuSolidaritate și ce vinuri bune te așteaptă dacă o faci (e valabil chiar dacă ai mai donat către alte cauze)!

Cum funcționează? Alegi de mai jos cauza către care vrei să donezi, faci donația într-unul dintre conturile indicate și trimiți dovada plății la adresa de email cezar@vinul.ro. Vei primi pe adresa ta de email un voucher pe care îl poți folosi pentru a-ți alege unul dintre pachetele de vin de aici. Pachetul îl alegi ca dintr-un magazin online clasic iar voucherul se aplică (îl introduci) la finalizarea comenzii, in rubrica specială. Nu îți face griji, plățile sunt dezactivate, nu colectăm datele cardului.
Prețul indicat în dreptul fiecărui pachet este, de fapt, donația minimă pentru a avea acces la acel pachet. Verifică, te rugăm, condițiile donațiilor minime pentru fiecare pachet!

În limita stocurilor disponibile din pachetele de mai jos și în funcție de disponibilitatea firmelor de curierat, vei primi acasă pachetul pentru care ai optat. Dacă respectivul pachet nu mai este disponibil până când primim confirmarea donației tale, te vom contacta pentru a-ți propune o alternativă. Vei fi informat când pleacă expediția către tine. Dar, mai important – vei fi făcut un bine și te vei putea bucura vin bun – și un gând bun – din Dealu Mare. 

Momentan, poți dona către Asociația ZI de BINE și către Crucea Alb Galbenă

Cremele din Dealu Mare își doresc ca această inițiativă a solidarității să continue și în viitor, pentru moment fiind selectate două cauze:

1. Asociația “Zi de BINE” – fondată de Melania Medeleanu, face #ScutPentruSpitale – pentru medicii din linia 1, Asociația strânge bani pentru teste diagnostic, dezinfectanți, echipamente de protecție. 

Conturi unde poți dona:
RON: RO56RNCB0092166359160001 (BCR) sau RO61 BACX 0000 0020 1373 6000 (UniCredit Bank).
Pentru donații în Euro sau Dolari există: RO34 BACX 0000 0020 1373 6001 (Euro, UniCredit Bank); RO07 BACX 0000 0020 1373 6002 (dolari, UniCredit Bank)

2. Crucea Alb Galbenă – înființată în 1996, oferă de atunci îngrijiri medicale la domiciliu persoanelor care nu se pot ajuta singure. Un serviciu extrem de important mai ales acum, când vârstnicii sunt foarte vulnerabili și când presiunea asupra spitalelor e un factor de mare risc asupra sistemului sanitar. 

Cont unde poți dona: RO76 RNCB 0071 0114 3379 0001 (BCR)

Cramele din #DealuMare oferă donatorilor sute de sticle cu vinuri din colecții de excepție

Apogeum  pune la bătaie 1 pachet SPECIAL conținând câte o sticlă din “verticala Apogeum” (toți cei 6 ani de recoltă produși până acum) – în cutie specială de lemn. Pentru a intra în posesia acestei cutii ISTORICE trebuie să faci o donație de cel puțin 2.500 lei (prețul normal de vânzare al unei astfel de cutii e de aproximativ 1.000 Euro);

Aurelia Vișinescu Wines – oferă 15 pachete a câte o sticlă MAGNUM de Anima 3 Fete negre seria 006 (asamblaj din Fetești negre recoltate în anii 2014, 2015 și 2016), în cutie individuală de lemn (suma minimă donată pentru a putea primi un astfel de pachet este 185 lei). * Livrarea acestor pachete se poate face numai în București *

Budureasca – 3 pachete x 6 sticle de Cabernet Sauvignon Budureasca Premium (suma minimă donată pentru a putea primi un astfel de pachet este 220 lei); 3 pachete x 6 sticle de Tămâioasă românească Premium (suma minimă donată pentru a putea primi un astfel de pachet este 220 lei); 2 pachete x 6 sticle Merlot Organic (270 lei donație minimă); 2 pachete x 6 sticle Shiraz Origini (400 lei donație minimă) 2460

Dagon Clan – 5 pachete de câte 6 sticle conținând, fiecare, câte 2 sticle de Har rose 2019 + 2 Jar 2016 roșu + 2 Cleștar 2018 alb (suma minimă donată pentru a intra în posesia unuia dintre aceste pachete este de 230 lei)

DAVINO – 2 pachete a câte 6 sticle de Domaine Ceptura Rouge 2016 (suma minimă donată pentru a intra în posesia unui astfel de pachet este 600 lei); 2 pachete a câte 6 sticle de Flamboyant 2016 (donația minimă este 750 lei / pachet); 2 pachete a câte 6 sticle de Riesling 2018 (300 lei / pachet); SPECIAL: există și 1 pachet cu 6 sticle de Flamboyant 2010 (suma minimă donată pentru a putea intra în posesia acestui pachet este de 1.200 lei)

LacertA Winery – 3 pachete a câte 6 sticle de LacertA Sauvignon blanc (donația minimă pentru a putea primi o astfel de cutie este 220 lei); 3 pachete a câte 6 sticle LacertA Blaufraenkisch 2012 (donația minimă 300 lei / pachet); 3 cutii a câte 6 sticle de LacertA Merlot 2015 (donația minimă 360 lei)

Licorna Winehouse – 3 pachete a câte 6 sticle de Serafim Fetească neagră 2017 (donație minimă de 250 lei) pentru a intra în posesia unui astfel de pachet; 2 pachete a câte 6 sticle de ANNO Merlot 2016 (donație minimă de 400 lei / pachet); 1 pachet de 6 sticle de Bon Viveur Roșu 2015 (donație minimă 900 lei)

Crama SERVE Ceptura – 5 pachete x câte 6 sticle de rose Cuvee Sissi (sumă minimă donată 200 lei, față de un preț de piață de aprox 350 lei); 3 pachete x câte 6 sticle de Cuvee Amaury (sumă minimă ce trebuie donată e 300 lei, raportat la un preț de piață de 510 lei); 2 pachete a câte 6 sticle de Cuvee Charlotte (sumă minimă de donat 500 lei, față de un preț de piață de 840 lei); SPECIAL: Crama SERVE Ceptura mai pune la bătaie și 1 singură cutie cu verticala Cuvee Amaury 2005-2006-2009 (sumă minimă donată 650 lei, în condițiile în care prețul de piață este – atunci când se vinde – 1.000 lei)

Prince Matei – 15 pachete a câte o sticlă de Prince Matei 2016 „en primeur” în cutie de lemn și cu etichetă „de cramă” (vinurile respective nu vor fi comercializate de către cramă cel puțin 2 ani de acum înainte – așa că poate fi o ocazie unică să vezi cum se prezentau acum și cum se vor prezenta la lansarea oficială). Pentru a putea intra în posesia unui astfel de pachet trebuie să donezi cel puțin 125 lei
Tohani România – 1 pachet cu 6 sticle de Fetească albă Moșia de la Tohani și 1 pachet cu 6 sticle de Fetească neagră Moșia de la Tohani (e necesară o donație de cel puțin 100 lei pentru a intra în posesia unuia dintre acestea)

Valahorum – 1 pachet de 6 sticle de Rose Busuioacă (e necesară donație de minim 200 lei) și 1 pachet de 6 sticle de Fetească neagră (e necesară o donație de 250 lei)

Viile Metamorfosis – 5 pachete x 6 sticle “Viile Metamofosis” (3 sticle Merlot + 3 sticle Cabernet Sauvignon). Pentru a intra în posesia unui astfel de pachet trebuie să faci o donație minimă de 100 lei; 10 pachete x 3 sticle “Colțul Pietrei” (1 Chardonnay + 1 Sauvignon blanc + 1 Syrah). Donația minimă pentru acest pachet este 100 lei; 10 pachete Premium “Cantvs Primvs”, conținând fiecare câte 2 sticle de vin (1 Fetească neagră + 1 Cabernet Sauvignon). La fel, donația minimă pentru a putea primi un astfel de pachet este de 100 lei. * Aceste vinuri vor putea fi livrate numai în București

*** Te rugăm să specifici în mail dacă dorești sau nu să fii ținut la curent pe viitor cu privire la acțiuni similare sau cu privire la week-end-ul cramelor deschise – dacă ești interesat, avem nevoie de acordul tău în acest sens.

Chiar dacă NU te interesează să primești niciunul dintre pachetele descrise mai sus, te îndemnăm totuși să te documentezi despre activitatea celor două cauze în discuție și să donezi oricât poți – vei vedea că orice ajutor, oricât de mic, se duce către acțiuni care au un impact semnificativ. Vei primi o invitație gratuită la “week-end-ul cramelor deschise” și ne vom cunoaște mai bine – îi vei cunoaște mai bine pe acei iubitori de vin care în aceste vremuri grele au hotărât că vor să ajute.

#VinCuSolidaritate
#VinulFaceBine
#DealuMare
#NeVomCunoaste