EVADARE ÎN DEALU MARE 2021, 26-27 iunie: sus paharele! 4 trasee a câte 3 crame fiecare sunt disponibile

„Ne place să fim gazde! Tie-ți place să fii oaspete?”, spun organizatorii celei de-a doua ediții de week-end al cramelor deschise în regiunea viticolă Dealu Mare, aflată la o oră cu mașina de București. „Ia-ți ACUM BILETUL (…) și te vom aștepta, în 26-27 iunie, cu sticlele, cu brațele și cu cramele deschise – în natură, în aer liber și cu vinuri bune”, spune anunțul.  Asociația Profesională Vitivinicolă Dealu Mare, care a organizat cu succes (și cu o componentă de binefacere pentru Spitalul din Mizil) o primă astfel de „Evadare” în august 2020,  își va redeschide în iunie 2021 pivnițele și sticlele la 12 crame, împărțite pe 4 trasee de vizitare accesibile contra unor bilete care costă 200 și 260 lei / persoană / traseu. Biletele sunt disponibile pe IaBilet.ro.

Publicitate
Oprisor

Evadarea pentru socializare, degustare, ieșire în natură

„Vei cunoaște oameni cu aceleași pasiuni și interese, vei degusta, vei vizita locuri frumoase, vei învăța vinul de la profesioniștii care-l produc. În fiecare dintre cele 2 zile de weekend, vei putea alege câte unul dintre cele 4 trasee a câte 3 crame disponibile, cu transportul asigurat de gazde sau pe cont propriu. Îi vei cunoaște în această Evadare pe oamenii din spatele vinurilor atât de apreciate sau poate încă nedescoperite. Vei trăi plăceri oenogastronomice și te vei bucura de socializare și de o memorabilă ieșire în natură”, promite Asociația Profesională Vitivinicolă Dealu Mare.

Cramele și traseele accesibile la Evadarea în Dealu Mare 2021

Cei interesați de oferta „Evadării 2021” au de ales, pentru fiecare dintre cele 2 zile de eveniment, unul dintre traseele de mai jos. Numele date fiecărei rute conține o referință la arhitectura sau data (mai veche sau mai nouă) la care cramele de pe traseu și-au făcut apariția pe piață ori la poziționarea lor pe harta regiunii. Pe fiecare rută sunt disponibile numai 100 de locuri cu transportul asigurat de către organizatori și doar 20 de locuri cu transport pe cont propriu al oaspeților.

Publicitate
Casa Timis

New Entry (Traseu 1)
Gramofon Wine, Dagon, Domeniul Aristiței

Clasic (Traseu 2)
SERVE, Viile Metamorfosis, DAVINO

Classic with a Modern Twist (Traseu 3)
Budureasca, APOGEUM, Licorna Winehouse

Treasures of the East (Traseu 4)
The Iconic Estate, Aurelia Vișinescu Wines, Lacerta Winery