Expoziții virtuale cu tematică gastronomică de la Gastroart & Blid – Locantă Românească #stămacasă

În aceste zile, la restaurantul „Blid – Locantă Românească” trebuia să aibă loc prima expoziție de cutii vechi de bomboane. Cum nu s-a putut altfel, organizatorul – Cosmin DragomirGastromir” – a decis să o facă on-line.

Publicitate
Vinarte

Așa că luni, 30 martie, au fost “expuse virtual” peste o sută de cutii comuniste din carton de ciocolată și bomboane. “Planul nostru era de a mări colecția (în prezent avem peste 500 de exponate cu tematică gastronomică (cutii, ambalaje, etichete, meniuri, corespondență, medalii, sticle, recipiente etc) și de a organiza o expoziție itinerantă prin țară iar apoi de a înființa un muzeu privat al gastronomiei românești. Sperăm ca aceste vremuri să nu ne zădărnicească eforturile de până acum, ci doar să le întârzie nițel”, a anunțat Cosmin Dragomir.

Expoziții pot fi vizualizate atât de pe gastroart.ro cât și pe pagina Blid Locantă Românească

Publicitate

Urmează alte expoziții de la Cosmin Dragomir

În acest moment Cosmin pregătește următoarele expoziții: cutii de tablă de dimenisuni mari din pre și interbelic; cutii interbelice de bomboane și ciocolată, ambalaje de ciocolată și bomboane pre ’90 și post ’90, etichete de alimente din comunism, etichete de băuturi, meniuri interbelice și meniuri comuniste, ambalaje de gumă de mestecat etc.

Dacă vrei să susții proiectele Gastroart& Cosmin Dragomir, poți ajuta cu o donație

Donațiile se pot face în contul bancar, prin bitcoin sau prin Paypal.

Asociația Curaj Înainte
RO35 RZBR 0000 0600 2018 2553
Agenția Piața Domenii Strada Ion Mihalache,
Nr. 187, Bl. 4, Et P+S, Sector 1, București
BTC: 1Gj2RGBGakQ9nU7BojYXumoJWUvTdMFAt2
Ethereum: 0xb19327132aA1cf86cbfF57dF48B14994Aad983f9