Foodservice & Hospitality Expo – singura expoziție internațională pentru Horeca, 20-22 octombrie, Romexpo

Horeca Insight organizează, în perioada 20 -22 octombrie 2018, Foodservice & Hospitality Expo – unica expoziție de pe piața locală cu participare internațională, dedicată exclusiv sectorului Horeca.
În spatiul amenajat la Romexpo – Pavilion B1, evenimentul le va oferi expozanților: furnizori români și străini de produse alimentare și non-alimentare,  mobilier, echipamente și soluții pentru operatorii Horeca, posibilitatea să-și prezinte portofoliile de produse, atât prin standurile proprii, cât și prin intermediul unor demonstrații culinare.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Expoziție, networking, workshop-uri

Timp de trei zile, vizitatorii: proprietari de locații Horeca, chefi, manageri de achiziții, sommelieri, barmani, barista, consultanți  vor putea vizita standurile expozanților pentru a se informa despre produsele nou lansate, testa și compara produsele și serviciile oferite. Foodservice & Hospitality Expo nu va reprezenta doar o platformă de business networking, ci le dă participanților ocazia de a fi la curent cu ultimele tendințe din industria Horeca, prin intermediul workshop-urilor tematice.
Biletul de participare, ce oferă acces  la expozitie și la toate manifestarile conexe și workshop-urile Foodservice & Hospitality Expo, poate fi achiziționat de AICI. Accesul va fi permis doar pe baza ecusonului Foodservice & Hospitality Expo, care se obține numai în urma înscrierii pe platforma online.
Detaliile privind modalitățile prin care o companie poate participa ca expozant sunt disponibile pe site-ul dedicat Foodservice & Hospitality Expo. Tot aici veți gasi mai multe informații despre eveniment – cine sunt expozanții și vizitatorii, precum și tematicile workshop-urilor.