Hai live So… ce? Sousa! Pivot Noir se dă LIVE cu vinuri portugheze

Amatorii de vinuri portugheze (și nu numai) sunt momiți cu o ofertă specială (în premieră?!?) de vinuri + cadou + degustare live pe Facebook, în data de 12 septembrie, de la orele 19.00, la Pivot Noir. Firește, vom fi și noi acolo!

Publicitate
Excursii

„Melancolic după vară (dar deloc lipsit de gust ori apetit, după cum spune el în oferta publicată pe site-ul magazinului online – nr), Pivotul Noir vrea să te ducă departe, în Portugalia – printr-o OFERTĂ SPECIALĂ: un pachet accesibil de 5 vinuri portugheze + cadou Vinho Verde. Pluuus (mare plus, nou-nouț!) desfătare live cu vinurile pe Facebook – în data de MARȚI, 12 septembrie, de la orele 19.00 (sau în reluare, când ai chef) – pe profilul Pivotului. Cu informații, zâmbete și ghidușii – ca să ne adunăm măcar virtual împreună, să schimbăm impresii care mai de care mai pertinente”.

Pertinente sau impertinente vor fi fiind părerile, dar iată ce conține oferta:
CE PLĂTEȘTI, CE PĂȚEȘTI? Dai 224 lei pentru un pachet care conține
1 sticlă de Periquita alb (32 lei)
– 1 sticlă de Periquita roșu (32 lei)
– 1 sticlă de Periquita Reserva (58 lei)
– 1 sticlă Ripanco (44 lei)
– 1 sticlă Jose de Sousa (58 lei)
––
CADOU? 1 sticlă de Vinho Verde (28 lei).
Banner_Pivot_Noir_Live_Portugalia_12_septembrieAcestea fiind zise, Pivot Noir te așteaptă (din orice colț al țării ai fi) să cumperi vinurile și apoi, pe profilul de Facebook Pivot Noir, în 12 septembrie, de la 19.00. Ei promit că vor fi cu paharele pregătite, vinurile răcite și tirbușoanele perfect ascuțite. Iar între timp noi te sfătuim să te mai dai cu mouse-ul pe la ei pe site – au muuulte alte vinuri faine, din toate părțile lumii!
Potrivit anunțului publicat pe site, oferta nu conține costul transportului (aproximativ 15 lei) și e valabilă pentru comenzile făcute până la data de 10 septembrie fie direct pe site, fie telefonic la 0723.316.666 sau prin e-mail la contact@pivotnoir.ro. „Plata poate fi făcută la comanda online sau ramburs, cum vă lasă inima”, arată reprezentanții Pivot Noir.