“I Love” de la Zarea

Tămâioasă românească și Muscat rose, dulci, obținute prin metoda Asti, cu oprirea fermentației prin refrigerare, sunt sortimentele care compun colecția “I Love” lansată de Zarea, liderul pieței de spumante de la noi din țară.

Publicitate
Vinarte

„Credem că iubitorii vinurilor spumante ar trebui să se bucure în fiecare zi de gust, de senzația efervescentă și răcoroasă a unui vin proaspăt, nu numai cu ocazia sărbătorilor, aniversărilor sau a momentelor speciale”, afirmă președintele Zarea, Emil Popescu, în comunicatul de presă dat publicității la lansarea noii colecții. “Lansarea colecției I Love face parte din proiectul nostru pe termen lung de a „împrieteni” consumatorii cu vinurile spumante, de a le oferi oportunitatea de a se bucura de gust, nu doar de a marca un moment de sărbătoare ciocnind un pahar”, se mai arată în comunicat. Producătorul mai anunță că aceste vinuri au fost medaliate la Concursul Internațional China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018: Medalie de Aur pentru Tămâioasă Românească și Medalie de Argint pentru Muscat Rosé.

Potrivit aceleiași surse, Zarea este liderul pieței de vinuri spumante, având în perioda Feb – Mar 2017/ Dec – Ian 2018 o cotă de piață în volum de 29,2% pe categoria spumante, cu o creștere de 5.6% în volum față de perioada anterioară*. Pe aceeași perioadă, brandul ZAREA a crescut în vânzări volumice cu 28.7% față de perioada anterioară*.

Publicitate
IPPU

*Calculul este realizat pe baza datelor Nielsen din serviciul de retail audit pentru categoria vinuri spumante, conform definiției producătorului, din punct de vedere al volumului de vânzări, pentru Total România Retail+Horeca. Brandurile sub care se găsesc spumantele Zarea sunt: Mott, Zarea, Athenee Palace și Dorato. Mai multe informații pot fi găsite pe www.zarea.ro și www.facebook.com/zarearomania