Iașiul găzduiește la primăvară a treia ediție a Festivalului „Vin la cultură”

Cea de-a treia ediție a festivalului Vin la Cultură se va desfășura primăvara viitoare la Hotelul Traian din Iași. Până atunci însă, organizatorii au pregătit un adevărat maraton de degustări, deschis pentru toți producătorii de vin care vor participa la festival.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Expozanții din cadrul Vin la Cultură vor avea posibilitatea să organizeze, fără nici un cost, prezentări și degustări de vinuri în fiecare zi de marți, miercuri sau joi, la oricare dintre cele patru restaurante partenere ale evenimentului: Restaurant Traian – Salonul Alb, Restaurant Unirea – Panoramic, Restaurant Internațional, Restaurant Little Texas.

Pentru cea de-a treia ediție, Vin la Cultură, și-a propus să dezvolte componenta de asocieri culinare ale vinului. În afară de „colțul gourmet”, unde vor fi disponibile mezeluri și brânzeturi care pot fi asociate cu vinul, vor fi susținute și două master class-uri de specialitate:

Publicitate
IPPU

Asocieri de brânzeturi din Franța cu vinuri românești, master class susținut de Pivot Noir, cu Dr. Tudor Bălan, WSET -3.

Asocieri de brânzeturi românești cu vinuri din Franța, master class susținut de Wine Doctor, cu Dr. Ing. Consultant în Industria Alimentară Dana Pop .

Wine Doctor și Pivot Noir se numără, de altfel, printre organizatorii festivalului din acest an, alături de Sommelier Expert și Vinul.ro. Colaboratori speciali, Wine Connections și Travelărim.ro, cu Laura Daps, Daniela Buzincu Pentru detalii și înscrieri, consultați pagina oficială de Facebook a evenimentului, Wine Culture, trimiteți o solicitare pe e-mail la marian.timofti@gmail.com, sau la telefon 0729 112 011.