Jidvei, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru Tokyo 2020

Un nou canal pentru promovarea vinului românesc la nivel național și internațional s-a deschis luni, 25 noiembrie 2019, la București, odată cu semnarea parteneriatului dintre Asociația Jidvei – Viitor prin educație și Comitetul Olimpic și Sportiv Român. Acordul a fost semnat de către Mihai Covaliu, președintele COSR, și ing Claudiu Necșulescu, președintele Grupului Jidvei și vizează activitățile de pregătire a echipei României – Team Romania – pentru participarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. 

Publicitate
IWCB

Familia Team România are un nou membru. Educația prin sport generează modele și dezvoltă mândria națională

„Sportul are puterea de a uni oamenii, sportul înseamnă emoție, dar și educație”, a spus Mihai Covaliu în discursul de semnare. „Sportul trebuie să devină o alternativă pentru copii și tineri care trebuie să învețe că succesul are la bază antrenamentul, perseverența și dăruirea. Comitetul Olimpic și Sportiv Român cultivă spiritul olimpic prin toate programele Academiei Olimpice Române. Educația prin sport sădește spirit de performanță pentru tot restul vieții și generează exemplu, creează modele și  dezvoltă mândrie națională. Fiecare pas pe care Team Romania îl face spre podiumul olimpic e făcut cu multă pasiune, efort, curaj și dedicare. Cu oameni de nădejde alături, cu oameni care cred în același vis, care se ghidează după aceleași principii și împărtășesc aceleași valori: Excelență, Prietenie, Respect, Tradiție și Mândrie Națională. Comitetul Olimpic și Sportiv Român salută intrarea în Familia Olimpică a unui nou partener, Asociația Jidvei – Viitor prin Educație, și mulțumește în numele tuturor acelora care reprezintă România în întrecerile olimpice pentru sprijin, pentru încrederea acordată. Știu că Team Romania va lupta până la ultima picătură de energie pentru acest vis de a face pasul spre podiumul olimpic la Jocurile de la Tokyo din 2020. Generația în care investim astăzi s-a inspirat din poveștile de succes ale marilor campioni ai României și, sperăm, să devină model pentru generațiile următoare. Credem cu tărie în viitor, în generația celor care ne vor reprezenta la JO de la Paris 2024. Cu ajutorul unor oameni care cred în sportul olimpic, în campioni, în români, povestea merge mai departe! De azi, Asociația Jidvei – Viitor prin Educație e membru al Team Romania!”, a mai afirmat Covaliu.

Claudiu Necșulescu: primul loc e doar primul pas pentru performanțe de excepție. Cea mai solidă investiție este cea în oameni

„O țară care are viitor este o țară care are educație”, a arătat Claudiu Necșulescu: „am susținut mereu acțiuni din domeniul educației, culturii și sportului – domenii care presupun consecvență, dedicare, muncă, extrem de multă voință și perseverență, valori care se află în centrul filosofiei noastre. Ne dorim ca prin sprijinul Asociației Jidvei – Viitor prin Educație sportivii români să scrie istorie la ediția de vară a Jocurilor Olimpice din 2020 și astfel să se alăture legendelor sportului românesc devenind modele pentru generațiile viitoare. Visăm împreună la cât mai multe medalii de aur și avem convingerea că „primul loc e doar primul pas” în construirea unei cariere încununate de performanțe de excepție. Întotdeauna am considerat că cea mai importantă și solidă investiție este în oameni, atât la nivelul Grupului pe care îl conduc, cât și la nivelul comunităților în care ne desfășurăm activitatea (…) Eforturile sportivilor noștri și ale tuturor acelora care muncesc alături de ei și sunt implicați în fenomenul olimpic românesc trebuie susținute constant și prin demersuri concrete. De aceea, mă bucură nespus faptul că astăzi am făcut încă un pas înainte concretizând, dincolo de cuvinte, sprijinul nostru într-un parteneriat menit să susțină pregătirea Team Romania pentru Tokyo 2020”, a spus Claudiu Necșulescu, președintele Grupului Jidvei. 

Publicitate
IPPU

La eveniment au fost prezenți domnul George Boroi, secretar general COSR, membri ai Comitetului Executiv al COSR, precum și medaliați olimpici și personalități marcante din lumea sportului. 

One thought on “Jidvei, partener al Comitetului Olimpic și Sportiv Român pentru Tokyo 2020

Comments are closed.