La Casa Timiș, sezonul începe din octombrie: două minivacanțe pentru copii, una de 1 Decembrie cu brunch, Crăciunul în familie și cu brunch special și apoi… Cheers to a Sparkling New Year!

Nu obișnuim să începem articolele cu linkuri, dar de data asta facem o excepție – urmează unul foarte important pentru țară – cel puțin pentru amatorii de timp de calitate în mijocul naturii, într-un decor arhitectural, gastronomic și viticol de excepție pus la dispoziție de partenerii noștri de la Casa Timiș: https://casatimis.ro/oferte-de-vacanta/. Aici descoperiți toate detaliile, prețurile și posibilitățile de rezervare pentru o serie întreagă de ieșiri mai lungi sau mai scurte în ultimul trimestru al lui 2022. Dar hai să vedem, pe scurt, despre ce e vorba – cu mențiunea că acest resort enoturistic este chiar prima noastră opțiune, la Vinul.ro, atunci când ne organizăm propriile evenimente – aici sărbătorim, an de an Ziua națională a gastronomiei și vinurilor din România și aici organizăm Premiile de excelență ale revistei, în ultimii doi ani. E aproape de Capitală, în superba podgorie #DealuMare – mereu #PesteAșteptări – iar anul acesta, mai multe vinuri ale Casei au obținut medalii de Aur și chiar una dintre cele doar două Mari Medalii de Aur la concursul organizat de publicația noastră.

Publicitate
IWCB

21-24 sau 27-30 octombrie – două minivacanțe cu povești și aventuri pentru cei mici, dar în care nici părinții nu se plictisesc deloc!

Ce provocare se pregătește la Casa Timiș pentru a pune imaginația și pofta de joacă a celor mici la încercare? Două locuri generoase de joacă exterioare, outdoor gym pentru copii, loc de joacă interior cu tobogan, tunele, căsuțe, leagăne, piscină cu bile, bowling și multiple jocuri educative și antrenante de pictat, desenat și colorat, traseu de biciclete, ping-pong și fussball, seară de film și popcorn, foc de tabără – toate, pentru încântarea celor mici, pe lângă posibilitățile de joacă și explorare pe generosul domeniu viticol din împrejurimi, unde adeseori pot fi admirate zbenguindu-se căprioarele și puii lor. Sunt disponibile două astfel de intervale, între 21-24 și 27-30 octombrie, la prețuri între 2.460 și 3.375 lei / pachet. Detalii la linkul indicat mai sus.

30 noiembrie – 3 decembrie – minivacanța de 1 Decembrie cu tradiție și rafinament

Pentru liberele de Sfântul Andrei și Ziua națională, Casa Timiș a pregătit un pachet cu meniu special festiv în seara de 30 noiembrie, animat de un live show marca Alexandra Crăescu. Voia bună continuă a doua zi cu brunch-ul “Tradițional de 1 Decembrie” – transpus în opere de artă de arome, gusturi și obiceiuri culinare tradiționale românești pregătite cu suflet de Executive Chef Nico Lontras și echipa sa – iar în noaptea de 2 decembrie, în jurul unui foc de tabără, oaspeții vor putea savura vin fiert și gustări tradiționale în mijlocul naturii de la domeniu. Pachetele de 4 nopți cazare (30 noiembrie – 4 decembrie) au prețuri cuprinse între 4.000 și 6.200 lei, în funcție de tipul de cameră aleasă, iar copii beneficiază de gratuități sau reduceri, după vârstă.

Publicitate
VinLaMunte

Brunch tradițional de 1 Decembrie, pentru cei care vor doar câteva ore de festin

Brunchul tradițional de Ziua națională de la Casa Timiș este, în sine, un eveniment gastronomic și de distracție care merită toată atenția, indiferent dacă sunteți sau nu cazați la Casa Timiș. De aceea, gazdele se pregătesc minuțios de oaspeți: accesul la aromele și gusturile create de Executive Chef Nico Lontras, Sous-Chefii Ioan Șușală și  Ionuț ivanov și echipa lor costă 349 lei / persoană și se desfășoară cu program între orele 12.00 și 16.00 (copiii sub 5 ani beneficiază de gratuitate, cei între 6 și 11 ani au 50% discount). Rezervările sunt disponibile pentru grupuri de minimum 4 persoane.

Crăciunul în familie, la Familia Casa Timiș: 23-26 decembrie

Trei nopți de cazare la Conac sau Bungalow-uri – cu foc de tabără, vin fiert și gustări în seara de 23 decembrie, petrecere de Ajun cu cadouri de la Moș Crăciun pentru copii și cină festivă pentru adulți în 24, cu muzică live și colindători, și un brunch sărbătoresc pentru ziua de Crăciun – așa arată minivacanța de Crăciun la Casa Timiș. Prețurile sunt între 4.000 lei și 5.800 lei / pachet de 2 persoane, în funcție de camera aleasă, dar sunt disponibile și rezervări doar pentru brunchul festiv de Crăciun.

Revelionul – Cheers to a Sparkling New Year la NOUL restaurant ROTONDA de la Casa Timiș

“Strălucește, visează, celebrează viața în locul în care Tradiția și Rafinamentul se reflectă în tot ceea ce suntem și ce facem. Alege să treci portalul dintre ani într-o atmosferă unică și elegantă, în locul în care visele devin realitate. Sărbătorește alături de noi primul revelion în Resort Casa Timiș 🥂🍾🥳💫” – așa sună invitația pe care echipa resortului o adresează publicului pentru noaptea dintre ani în noul restaurant care va fi deschis pe proprietatea – ROTONDA. Cina promite să fie fabuloasă, iar spectacolul muzical live susținut de Mihail Gheorghe & Tonic Banc va ține oaspeții pe ringul de dans toată noaptea, promit gazdele. Pachetele de 3 nopți de cazare (din 30 decembrie 2022 până în 2 ianuarie 2023) au prețuri între 6.600 și 8.200 lei în Junior suite deluxe la bungalow-uri – vedeți detalii la pe site-ul Casa Timiș.