Lansare Curator & Connaisseur la ARTISAN FOOD MARKET, 11-12 iunie, la Casa Universitarilor din București

Dar despre e este vorba? Ei, bine, pe perioada de desfășurare a evenimentului foarte fain Artisan Food Market (11-12 iunie, Casa Universitarilor din București), subsemnatul Cezar Ioan, împreună cu prietenul și co-inițiatorul Legii pentru Ziua națională a gastronomiei și vinurilor din România, Cosmin Dragomir, ne lansăm un nou proiect, dar facem și dezbateri la care vom avea invitați chef-i, sociologi, nutriționiști, enologi, economiști, comunicatori și alte specii de bine. Intrarea e liberă – atât la Artisan Food Market, în general, cât și în special la dezbaterile noastre, intitulate (după titlurile cărților noastre) “Curator & Connaisseur”. And friends, of course. Vă așteptăm cu câte un pahar voios!

Publicitate
Excursii

Ce se mai întâmplă la Artisan Food Market și de ce e un eveniment sănătos?

În primul rând, e un “eveniment de interacțiune sănătoasă a antreprenorilor locali cu publicul larg – care vizează creșterea consumului de produse sănătoase și produse artizanale gourmet – dar și creșterea vizibilității acestui gen de producători, ca exercițiu financiar sănătos pentru dezvoltarea comunităților locale”. Organizatorii – Accente Noi Fair (#accentenoifair, #bioshopromania) – vor să refacă legătura și interacțiunea dintre micii producători și publicul larg, într-o ambianță curată, verde, accesibilă. Degustări și vânzări, ateliere pentru copii, discuții pentru oameni mari – totul, pentru patrimoniul cultural enogastronomic și nu numai! 

“Dorința noastră – ca și a ta, suntem siguri – este să facem din patrimoniul cultural gastronomic românesc un brand de țară. Și asta o putem face numai împreună! Așadar, te așteptăm să ne vizitezi și să fii parte din fenomenul producției artizanale food & drink & more din România”, au anunțat organizatorii.

Publicitate

Alături de Artisan Food Market: #gastroart #VinulRo #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu #agendaexpo #universitateabucuresti #unibuc și alti prieteni, la fel de dedicați. Evenimentul se aude la #MagicFM