Long live lifestyle, experiențele Select Wine!

„Uită de planurile pe termen lung și ia-ți libertatea să te bucuri de experiențe!” – este îndemnul pe care ți-l transmite cel mai “tânăr selecționer de vinuri” intrat pe piața din România, Select Wine Distribution.

Publicitate

“Ne dorim un stil de viată alert, călătorii exotice și ne modelăm viața de zi cu zi ghidându-ne dupã simțuri: cafeaua de specialitate dimineața, brunch-ul de duminică, masajul de la mijlocul săptămânii, wine, tapas & friends vinerea seara, după birou” – acesta e mesajul echipei de pasionați de la Select Wine Distribution, care promit „entertainment cu vin” vizitatorilor de la standul pe care-l vor avea la Wine and Street Food Festival, între 27-29 septembrie, la Palatul Parlamentului.

Vizitarea galeriilor subterane este o experiență unică pentru toți iubitorii vinului

Publicitate

Primii aleși în oferta Select Wine Distribution: Lion Gri, din Republica Moldova

Fără a încerca să știrbească ceva din “magia vinului” – ba dimpotrivă, tocmai printr-o selecție riguroasă – Select Wine Distribution își propune să atragă publicul tânăr și activ în sfera experiențelor și experimentelor universului vinlui. Lion Gri este prima cramă promovată în portofoliul importatorului, și a fost aleasă datorită numeroaselor recunoașteri internaționale obținute în ultimii ani și datorită succesului de care se bucură pe piețele de export. Cu 1.800 de hectare de vie în exploatare și cu clienți în 23 de țări, crama are o experiență de peste două decenii și s-a afirmat ca unul dintre reprezentanții cei mai energici din rândul foarte dinamicului sector viticol al Republicii de peste Prut.

Soiuri și stiluri de vinuri prietenoase, pe gustul unui public de secol XXI

Vinuri monovarietale din soiuri recunoscute deja pe plan mondial – cum ar fi Sauvignon Blanc, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot sau Gamay – dar și blend-uri îndrăznețe precum Silver Lion (din Sauvignon Blanc și Chardonnay) și Negru de Lion (Saperavi, Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese) fac parte din “prima linie” a ofertei cu care Select Wine Distribution vrea să-i seducă pe amatorii sau profesioniștii iubitori ai vinului din România. Din portofoliul cramei mai fac parte și alte vinuri premium, vinuri de colecție, vinuri organice, spumante, ice wines, brandy-uri și vermuturi, dar acestea nu au fost prezentate la lansare, ci urmează să facă parte dintr-o etapă viitoare a proiectului Select Wine.

Raportul calitate / preț asigură un avantaj competitiv

Primele vinuri din portofoliul Select Wine – cele de la Lion Gri – au fost lansate oficial pe piața românească în cursul lunii iulie și, potrivit importatorului, “au fost primite cu deschidere și entuziasm de către consumatori, raportul calitate-preț asigurând un avantaj competițional”. Cei curioși să afle mai multe despre aceste produse le pot găsi deja în câteva magazine specializate și restaurante sau le pot degusta cu ocazia Wine and Street Food Festival, care va avea loc între 24-27 septembrie 2019 la Palatul Parlamentului. De asemenea, vinurilor pot fi descoperite și online, pe site-ul importatorului – www.selectwine.ro (de unde pot fi și achiziționate direct).

Select Wine Distribution
www.selectwine.ro
Str Atomiștilor 97
Măgurele, Ilfov
E-mail: diana.alesandru@selectwine.ro
Tel: +4 0740.151.990
Facebook/SelectWine

Iată în continuare care sunt primele vinuri de Lion Gri din portofoliul Select Wine Distribution, așa cum sunt ele prezentate pe site-ul importatorului (de unde le puteți și comanda):

Silver Lion alb sec

Sauvignon Blanc împletit cu Chardonnay cu nuante verzi-aurii, având o aromă dominată de fructe exotice, pepene galben și piersică, la care se adaugă parfumuri intense, florale și de fân proaspăt cosit. Gustul este complex și bine echilibrat, oferind o mineralitate și eleganță specifică vinurilor Lion-Gri.

———————————-

Chardonnay alb sec

Chardonnay Lion-Gri  este un vin fructat, la care gustul impresionează prin note de coajă de pepene galben, pară și flori albe ce evoluează într-un post gust de crème-brulee cu inflexiuni citrice.

———————————-

Negru de Lion rosu sec

Un vin roșu sec de culoare rubinie, cu o aromă plăcută de fructe, perfect echilibrat în gust, cu nuanțe ușoare de maturare. Negru de Lion combină soiurile de struguri Saperavi, Merlot, Cabernet Sauvignon și Sangiovese cultivate pe podgoriile proprii ale Lion-Gri . Negru de Lion întruchipează perfecțiunea și splendoarea regiunii sudice Valul lui Traian, unde soarele îmbrățișează delicat fiecare buchet de struguri.

———————————-

Syrah rosu sec

Culoare roșie-rubinie strălucitoare, cu aromă florala, fructată si elegantă, gust cu nuanţe de floare de iris şi fructe de pădure. Vinul este structurat, suplu și cald, cu note fructate, dar și usor picante. Soiul de strugure Syrah este considerat perla neagră a regiunii viticole Valul lui Traian.

———————————-

 

Cabernet Sauvignon rose sec

Un vin rose elegant, dominat de note expresive de caise, piersici și flori de trandafir, un gust plin de prospețime și o structuăa fina, arome de agrișe, pere, iar post-gustul este revigorant și fructat.

———————————-

Chardonnay alb sec

Chardonnay Lion Gri este un vin alb sec, cu buchet floral expresiv, cu note grațioase și fine de citrice.

———————————-

Cabernet Sauvignon rosu sec

Vin de culoare roșu purpuriu cu reflexii violet, cu arome de fruct dulce de pădure, mure, afine, cireșe negre, scorțișoară, cuișoare și marțipan. În gust regăsim aceleași senzații de fructe dulci de pădure și prună uscată, urmate de un post-gust persistent și elegant.

———————————-

Merlot rosu sec

Culoare roșu rubiniu, aromă elegantă de cireșe negre, prune și căpșuni, gust catifelat și amplu, susținut de fructe negre și magiun – toate acestea într-un echilibru surprinzător de plăcut și cu un final persistent și încântător de fructat.

———————————-

Gamay Freo rose sec

Culoare roz îmbietor, aromă plăcută de fragi, gust cu o aciditate încântătoare și arome de cireșe albe coapte, structură suplă și un postgust fructat și revigorant.