Medalii pentru vinurile Aurelia Vișinescu la competițiile internaționale din Franța

Șase dintre vinurile albe semnate de Aurelia Vişinescu, aparținând Domeniilor Săhăteni, din recoltele anilor 2016 și 2017, au primit medalii de aur, argint și bronz în cadrul Concursurilor Internaționale din Franța Vinalies Internationale, Challange International du Vin și Chardonnay du Monde, potrivit unui comunicat de presă al producătorului român de vin.
Medaliile obținute anul acesta pentru vinurile noastre albe, la cele trei concursuri internaționale, reprezintă o recunoaștere a experienței și a potentialullui vinurilor românești și ne obligă să păstrăm standardele ridicate în ceea ce privește rigurozitatea muncii noastre și a calității pe care o obținem.” a declarat Aurelia Vişinescu. Challange International du Vin este cel mai vechi dintre concursurile renumite de vin din lume și reunește în fiecare primăvară la Paris peste 800 experți în vin. Anul acesta, peste 5000 de vinuri din 38 de țări au fost jurizate. Între acestea, patru dintre vinurile semnate de Aurelia Vişinescu au fost medaliate astfel: Medalia de Aur pentru Karakter Sauvignon Blanc 2017, două Medalii de Argint pentru Artisan Tămâioasă Românească sec 2017 şi Artisan Tămâioasă Românească demidulce 2016 şi Medalia de Bronz pentru cupajul din soiurile Fetească Albă, Riesling Italian şi Tămâioasă Românească, White Artisan 2017.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Vinurile KARAKTER Chardonnay 2017 şi KARAKTER Sauvignon Blanc 2017 au primit Medalia de Aur, respectiv Medalia de Argint la Concursul Vinalies Internationales. În cadrul acestui concurs de anvergură internaţională se premiază cele mai bune vinuri din lume, având anual aproximativ 4000 de eşantioane de degustare, din mai mult de 30 de ţări participante, în jurizare fiind implicaţi experţi din diferite țări ale lumii. Vinul ANIMA Chardonnay 2017 a fost medaliat cu argint în cadrul celei de-a 25-a ediție a concursului Chardonnay du Monde. Competiția a reunit 300 experți care au jurizat în orb timp de trei zile 679 de vinuri din 39 țări. Colecția ANIMA reprezintă linia de top a producătorului din Dealu Mare, vinurile din această gamă fiind produse doar în anii de excepţie, în loturi limitate.

Publicitate
IPPU