Parfum de Vin

Vanilie și cuișoare, caisă și pepene galben, busuioc și vetiver – sunt câteva din aromele noului Parfum de Vin –  esență naturală, „gurmandă”, de parfum, inspirată de notele vinurilor preferate ale creatoarei lui, Raluca Vasile. Este obținut din vin rose și esențe concentrate și, la fel ca vinul, își dezvăluie arome principale, secundare și terțiare, în sticluțe-icon, foarte frumoase.   

Publicitate
Domeniul Bogdan

După ce a creat linii de parfumuri cu note rare și exotice, inspirate de locurile în care s-a școlit ca parfumier și o colecție românească cu miresmele celor mai populare flori autohtone, Raluca a luat arome „hedoniste” din rom și tabac, absint și canabis pentru noi parfumuri seducătoare. Ideea cu vinul i-am dat-o noi, la un pahar de rose și a fost pregătit special pentru evenimentul Visual Wine Sensations, din 22 septembrie.

Parfum de Vin este un produs „experențial, gurmand, unisex” – îl descrie Raluca și se adresează publicului deschis către socializare, experimentalist,  cu vârste între 23 și 40 și ceva de ani. Poate fi o idee excelentă de cadou, mai ales că se apropie sărbătorile și puteți opta pentru mai multe variante de sticlă, de la 15 ml în sus.

Publicitate
IPPU

 Piramida Parfum de Vin

Note de vârf: esență de cireșe amare, vanilie, cuișoare
Note de inimă: esență de caisă, portocală dulce, pepene galben, căpșune, absolut de trandafir
Note de bază: esențe de fenicul, busuioc, lavandă, extract de vetiver.

Și mai există și în varianta de băut, obținut din vin rose, alcool rafinat și condimente. O idee pentru evenimente multisezoriale, lansări de produse și baruri de cocktail, ca experiență tip mixologie.

Parfumul poate fi testat și cumpărat din Atelierul Casa cu Arome – str.Ion Slătineanu 26, București sau comandat online din e-shop-ul Your Personal Aroma. Facebook: www.facebook.com/yourpersonalaromaparfums. Tel.: 0721.241.027.

Raluca Vasile este parfumier de lux, consultant în branding multisenzorial și scent designer pentru branduri de ambient. S-a specializat în parfumerie de lux la Perfumery Art School UK. Apoi a urmat stagii în parfumerie exotică în Paris, Milano, Florența, Dubai și Qatar. E singurul parfumier român premiat de A’ Design Awards Milano, invitat să expună la Congresul de Parfumerie de la Nisa și anul acesta, în premieră, la FIS Arabia Dubai.