Revista Vinul.ro și Weizmann Ariana & Partners ajută producătorii de vin să înregistreze etichetele nou create

Simplu, fără costuri, pentru o perioadă de unul sau trei ani și valabilitate în Uniunea Europeană, etichetele de vin nou create pot fi protejate de către cramele producătoare ca urmare a unui parteneriat încheiat de revista tipărită Vinul.Ro cu agenția de proprietate intelectuală Weizmann Ariana & Partners.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Cum revista Vinul.ro este sigura publicație lunară cu acoperire națională specializată în domeniul  vinului, așa cum este prevăzut în Regulamentul (CE) nr. 6/2002 și în baza acestui parteneriat, vă putem oferi condițiile legale pentru a vă face publice etichetele sau alte creații grafice și dobândi astfel calitatea de titulari ai drepturilor de proprietate intelectuală asupra produselor sau elementelor de design nou create: după publicarea lor în revista noastră, sub condiția asumării originalității, cramele declarante vor avea calitatea de autor titular al acestor produse sau al designului și vor beneficia de exclusivitatea promovării și comercializării lor în orice stat membru al Comunitătii Eurpopene.

Pentru toate creațiile noi, originale și cu un caracter individual, pentru a dobândi calitatea de titular al desenelor comunitare conform art. 11 din Regulamentul 6/2002, cramele trebuie doar să ne trimită un email (la ambele adrese: cezar@vinul.ro și vinul@inregistrare-marci.ro) cu produsul sau designul nou creat și, de la data publicării în revista noastră tipărită, beneficiază de toate drepturile acordate titularilor de proprietate intelectuală.  Este important ca imaginile trimise să prezinte cât mai clar elementele de originalitate și individualitate care sunt asumate și revendicate de solicitant.

Publicitate

Pentru informații suplimentare juridice de specialitate suplimentare, cramele au la dispoziție adresa de email: cristina.rotaru@inregistare-marci.ro