Selgros lansează platforma de pachete turistice Selgros Travel, operată de TUI TravelCenter

Platforma Selgros Travel, lansată de Selgros Cash&Carry România în colaborare cu TUI TravelCenter, unul dintre cei mai importanți jucători din turism la nivel global, va prezenta lunar câte zece pachete turistice către destinații deopotrivă populare și exotice, la prețuri speciale, cu posibilitatea de a fi achiziționate rapid. Pe lângă acestea, poți face aici rezervări hoteliere în toată lumea.
Oferta-vedetă de la lansare este pachetul pentru o săptămână în stațiunea cubaneză Varadero, cu prețuri
începând de la 999 de euro/persoană.   Alte exemple de oferte spectaculoase valabile pe selgrostravel.ro: Santorini, în septembrie, la 399 de euro, un revelion de top în Dubai la 999 de euro sau un circuit în Toscana, la final de septembrie, la 559 de euro.
Dorința noastră a fost să răspundem nevoilor de relaxare și descoperire ale oamenilor și să le oferim clienților noștri posibilitatea de a achiziționa rapid și ușor pachete turistice. Prin Selgros Travel îmbinăm experiența TUI în turism la nivel global cu pasiunea și eficiența, valori definitorii pentru Selgros”, spune Alexandru Vlad, Director General Selgros România.
„Ne bucură acest parteneriat și avem încredere în reușita lui. Este un model de succes în Europa, așa ne apropiem de clienți, transformăm procesul de achiziție într-unul facil și deschidem încă o ușă pentru toți turiștii români. Nu a fost niciodată mai ușor să călătorim oriunde în lume”, declară Dragoș Anastasiu, Președintele Grupului Eurolines România.
Selgros și TUI TravelCenter pregătesc și exclusivități dedicate membrilor unui club de excepție – cel al profesioniștilor și pasionaților de bunătățuri, Clubul Selgros. Astfel, începând cu 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de prețuri speciale la rezervările de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

Publicitate
Excursii