Siel by Tohani România – cel mai bun film corporate la Festivalul Internațional de Film dedicat vinului din Champagne, Franța

Video-ul Siel by Tohani Romania a fost medaliat la festivalul international de film despre vin Oenovideo din Franța

Siel by Tohani România este prima producție românească nominalizată și premiată în cadrul la Œnovidéo et Terroirs d’Images, care a avut loc în perioada 28 iunie – 1 iulie 2018 în Franța în Epernay, Champagne”, se arată într-un comunicat de presă al producătorului din Dealu mare. Potrivit aceleiași surse, având o selecție de peste 100 producții foto-video din 16 țări și un istoric de 25 ani, Oenovideo este cel mai vechi și renumit festival internațional de film și fotografie destinat lumii vinului. 

Publicitate
IWCB

Filmul Siel by Tohani România, realizat printr-o colaborare dintre Tohani România (puteți citi mai multe articole despre această cramă aici) și Mediaholic Studio în 2017, a fost desemnat de juriul Oenovideo-Pro – secțiunea „Techniques & d’Entreprise” cel mai bun film corporate din competiție, urmând ca festivitatea de premiere să aibă loc la Paris, la Palais du Luxembourg, în data de 17 octombrie 2018.

Vinurile Siel by Tohani România pot fi achiziționate online de pe site-ul producătorului (aici), iar filmul Siel by Tohani România medaliat în Franța îl puteți viziona mai jos:

Publicitate

Echipa de proiect Siel by Tohani Romania a fost compusă din Răzvan Marinescu (regie și producție), Dragoș Sabadac (director de imagine), Valentina Buzămurgă și Claudia Stroe (scenariu, împreună cu Răzvan Marinescu), Mihai Ogășanu (sunet) și Mihai Dăscălescu (fotografie). Evident, în rolul principal, propriu, a fost oenologul sud-african al cramei, Albertus Van Der Merwe.