Spumantul C’est Soir de la crama Hermeziu – pentru efervescența petrecerilor estivale

Spumantul rose de la Crama Hermeziu

Crama Hermeziu și-a completat portofoliul cu un spumant rosé, din gama C’est Soir, care va aduce un plus de efervescență petrecerilor din sezonul estival, după cum afirmă producătorul.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Lansat în București la Inpresso Lounge, o locație din zona de top HoReCa, „spumantul C’est Soir este un vin rosé produs în rezervoare sub presiune, după metoda  Charmat-Martinotti. Acesta se prezintă în varianta brut, cu 13,5% concentrație alcoolică. Noul vin din gama C’est Soir este produs din struguri din soiul Busuioacă de Bohotin, de origine controlată, culeși la maturitate deplină. Se remarcă prin aroma intensă, fructată cu note de fructe roșii, zmeură și cireșe, completată de un gust floral, proaspăt, cu un final exploziv de căpșuni și piersici”. Potrivit producătorului, spumantul completează o marcă recunoscută de-a lungul timpului prin medaliile obținute la concursurile naționale și internaționale de profil și care se află constant printre bestseller-urile cramei Hermeziu. „Vinul a cucerit deja juriile concursurilor internaționale, obținând o medalie de aur la Berliner Wine Trophy și una de argint la Rose International Championship”, arată producătorul.

***

Publicitate
IPPU

Brandul Hermeziu face parte din grupul Domeniile Lungu, o afacere de familie, susținută și dezvoltată prin investiții în tehnologie și modernizare. Relieful terasat din zona Iași Bivolari și tehnica modernă reușesc, din 2006 de când începe istoria cramei, să asigure un mediu perfect pentru strugurii cultivați pe cele 149,45 de hectare de teren. Printre soiurile cultivate se regăsesc Traminer, Sauvignon Blanc, Chardonnay, Busuioacă de Bohotin, Fetească Albă, Fetească Regală, Riesling de Rhin sau Fetească Neagră.